16. elokuuta 2016

Kuinka voidaan?


Miralla olisi tänään tiineysvuorokausia 19 takana ja me treffattiin eläinlääkäriä ultrauksen merkeissä.


Mira voi paksusti, hyvin paksusti. Kaikinpuolin ;)
Alkiohan siellä kelluskeli heti monitorin näyttöön, munasarjatkin käytiin läpi kuten ennenkin. Lopuksi katsottiin vielä kohtua uudelleen ja siellä se näkyi edelleen näytössä.


Nyt sitten jännäillään jälleen ja ultrataan mahdollisesti vielä myöhemmässä vaiheessa. Pidetään peukkuja jotta kaveri pysyy kyydissä kuten aiemmatkin. 


Tuiman villapuku muuttaa muotoaan ja poika on kasvanu kauheasti. Lepposasti jatketaan touhuilua.
Kenttäkin alkaa olla nyt koeratsastuksia vaille. Kauan sitä odotettiinkin mutta jospa odotus nyt palkitaan viimein? Toivottavasti. Nyt on siis ajatuksissa alkaa liikuttelemaan poneja maasta käsin kentällä. Tuima saa toteuttaa itseään kun ohjasajan/liinaan Miraa jotta saadaan mammaan vähän liikettä pikku hiljaa. Yksin ajelu ei oikein toimi Tuiman kanssa, oli kahdestaankin vähän touhua enemmän sen kanssa kuin vuosi sitten veljensä kans. Tuittupää vaan on tuittupää, hih. 


Miran tämän kesän heila on siis ollut ori Petteri, virallisemmalta nimeltään Peter O'pan. Toivottavasti pikku kaveri pysyttelee kyydissä loppuun asti. 

Kuvasta Kiitos Riitta R.

4 kommenttia:

 1. miksi vaihdoitte oria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmissa olisi jättää mahdollinen tuleva varsa kotiin joten en kokenut itselleni tärkeäksi jättää kahta täysin samansukuista. Vaikka Maileri on siskoni omistuksessa, asustelee se meillä "aina". :)

   Poista
 2. Hyvän orin valitsitte! Sama isä kuin meidän edesmenneellä ponilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kiva kuulla että muutkin ovat samaa mieltä :)

   Poista