26. kesäkuuta 2018

Monta rautaa tulessa

Niin monta rautaa tulessa ettei tiiä mistä alottaa, joten kaikki on tungettu hiiliin ja yritetään yks kerrallaan saada ne tehtyä loppuun.

Me haettiin keväällä rahotusta harrastustoiminnan tukemiseen Outokaira Tuottamhan ry:ltä sekä meidän oma kyläyhdistys (Mellakairan Kyläyhdistys) rupesi hankkeeseen kaveriksi. En ensin uskonut että ne tämmöstä pientä heppa porukkaa tukisi rahallisesti, mutta niin siinä vaan kävi että hanke onnistui ja nyt meillä on komea este paketti pihassa!
Suuret, suuret kiitokset varsinkin Outokairalle, mutta myös meidän Kyläyhdistykselle sekä 'omille' heppatytsyille joiden kanssa talkoiltiin omavastuu rahat kasaan. Nyt on ehkä pakko ruveta ittekki reenaamaan esteitä!Mailerin ravi uraa on alettu pikku hiljaa suunnitella ensimmäisen startin muotoon. Ensin muutaman kerran ratalle kellottelemaan ja sitten ilmoa liikkeelle. Hipposkin on nyt ajantasalla valmentajan ja kaiken muun suhteen.


Kärryttelyistä ei kuvia saa ennenkö päästään sinne radalle. Tällä viikolla oli tarkoitus mennä mutta yllättäen, varmaan jotaki karmaa, minun auto levisi valtatielle eilen töiden jälkeen. Joten rata keissi tais siirtyä ens viikkoon.Maileri on vähän päässy kasvattaan mahaansa, vaan muuten se on kivassa kunnossa ja se ravaa hyvin. Tosi hyvin. Liikunta on nuorelle ponille monipuolista, aisojen välissä välillä, irtojuoksutusta, nyt taas kahlailua/uimista sekä käsihevosena hölkkäilyä. Ja mikä parasta, orille käy kaikki.Omistaja-valmentaja :) 
On me muistettu valmentautuakki viikonloppuna. Taaken kans tuntuu yhteistyö meillä vaan paranevan ja nyt koetetaan saada minun istunta parsittua kasaan. Hattivatti sentään ittepäisiä kantapäitä ja tiukkaa etukenoa. Vai mitä?

Aurora ja Simppakin väläytteli taas oikein kivaa pätkää. Kyllä se siitä kun suomenruuna saa voimaa lisää niin nousee etuosakin hiljalleen tasapainoon eikä makaa etupainoisena koko aikaa.
Kuka muistaa vielä Tuimaepelin? Kasvatti numero kaksi joka viime kesän hengaili meillä ja syksyllä ruunattiin. Epeli on siirtynyt täksi kesäksi isä orin Jokimäen Banaanin talliin, jossa piti pikku äijää käyä kuvaamassa.

Epeli on kyllä niin äitinsä näköinen, edelleenkin! Kameran asetukset oli unohtunu sisäkäyttöön enkä tohinoissani tajunnu niitä säätää ja sen kyllä huomaa, mutta pakko silti laittaa pari kuvaa kaksi vuotiaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti