6. heinäkuuta 2018

Pitkästä aikaa esteitä

Eilen kasailtiin Auroran ja Lauran kanssa pari estettä ja puomeja kentälle. Toiselle pitkälle sivulle laiteltiin yksi pysty, lävistäjälle portti ja pitkälle sivulle kuusi puomia.Olipa kiva kun ei tarvinnu pähkäillä korkeuksia eikä kasailla tuoli /ämpäri mitälie-teeseitse virityksiä.

Kerittiin sopivasti ottaa muutama hyppy ja pientä, lyhyttä 'rataa' ennenkuin Rovaniemeltä saapui toimittaja tontille. Simppa ja Bubi suoritti tosi hyvin ja tytöt ratsasti hyvin. Esteitä on menty viimeksi lumen aikana, eli aikaa on jo. Korkeus oli korkeimmillaan kuitenkin vain 60cm. Niitä kerkiää nostamaan vielä kunhan nyt saadaan säännöllisiksi nämä reenit.

Hän tuli tekemään juttua tästä meidän esteprojektista. Aivan mukava että saadaan tämä rahoitusjuttu tätäkin kautta lisää julki. Nimittäin ihan yllärinä tämmönen mahdollisuus rahoituksen hakemiseen tuli mullekkin kun naapurin isäntä otti sen puheeksi ekan kerran. En ollut koskaan kuullutkaan tämmösistä hankkeista.

Tytöt haastateltavana. 

On kyllä aivan mahtava että nuorten harrastuksia tuetaan vaikka se ei ole yrityksen pyörittämää hommaa. Kun me tavalliset harrastelijatkin saatiin tukea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti