3. kesäkuuta 2014

Kärryttely painotteista..

Otsikko kertookin. Ruunat laitumella, lämpimät kelit, paljon mukavampi omistajalla istua kärryile ko valmiiksi lämpimän hevosen selkään :) Eli kärryttely hommilla mennään, Seku vain.

Pullevat Pekka ja Pätkä ruunat ;)
Antti on nyt päässy vetehleen kärryjä ja Taake on ollu näppärästi käsihevosena. Yksinki ko ajelen tuota "yhistelmää" on Taake fiksu peli käteen, perässä lompsii tulla etuhevosen vauhteja seuraten eikä kyllä vahingossakaan kopsi kärryihin.
Antti taas käsihevosena menee kävely lenkin, hölkkää ei parane ottaa, saati yksin ajella jos pappa on kädessä. Hirveä otus, painaa käteen hulluna ja yrittää joka suunnasta etuhevosen ohitte. Siispä parempi ja turvallisempi vaihtoehto tuo aikaisemmin mainittu :)

Tässä jokunen kuva eilisestä, Taake on oikea kansikuva poju kun sille päälle sattuu :) Kerranki suht fiksuja kuvia ruunuleista.

 Taake oli eilen 4v pojan talutusponina ja lopuksi pieni mies ratsasteli ihan ite, opetteli ohjaamista ja pysähtymistä. Hieno, kiltti ruuna.

 Turbopappa vain oleskeli menossa mukana, tekemättä mitään. Katteli maisemia ehkä... :D

Tosi edustava, Antti 19v 2.6.14
Taake 9v 2.6.14
Hieno, muhku, ihanuus kansikuvapoju :)


2 kommenttia:

  1. Hirmu ihania hevosia, kuvat oli hyvin otettu! Kuvat saisivat kuitenkin olla vielä suurempia, ettei tarvitse avata tai tihrustaa. Teksti kivasti kirjoitettu, virheitä ei edes lopulta huomaa. :)

    http://elamanmurut.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Menee omaan silmään blogi tollon näköseksi jos postauksen kuvat ovat oikein suuria, mutta kiitos vinkistä, voihan sitä välillä jonkun kuvan isommaksi laittaa :)

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...