20. marraskuuta 2014

Uusi nimi

Kauan aikaa olen pähkäillyt minkä laittaisin blogille uudeksi nimeksi. Mitään kovin järkevää en ole keksinyt sillä se on yllättävän vaikeaa. Jotain täytyi kuitenkin mielestäni keksiä. Ei tuo englannin kielinen hommeli ole enään oikein meidän juttu ja sekin viittasi lähinnä Anttiin aikanaan vain. Kun meän elämä on kuitenki kokenu paljon muutoksia. Antin lisäksi on nykyisin Taake ja Mira, asuvat kotona ja nautithan elämästä.

Mira lenkin ja piehtaroinnin jälkeen
Mistä sitten sen nimen keksisi? Yksi asia näitä kaikkiahan yhdistää vaikka jokainen oma persoona onkin, sillä ex ravureitahan ne ovat jokainen. Enemmän tai vähemmän juosseita. Eli nimeen täytyisi jotenkin saaha liitettyä tuo ex-ravuri/ravurit/entinen tms. Toinen asia sitten mikä yhdistää näitä kolmea on se että niistä jokaisen voi luokitella nykyisin harraste hevoseksi. Jokaisella voi ajaa, ratsastaa, juoksuttaa yms. mitä ikinä keksiikään.  Ensin ajattelin että laitetaan nimeksi Nykyiset Harraste exät, Nykyiset monitoimi exät ja monta muuta, mutta päädyin sitten kuitenkin kotoisammin kirjottaa exät Eksänä ja jättää tuon Nykyiset pois. Niinpä nimeksi tuli sitten Harraste - Eksät.

Saas nähhä kuinka kauan jaksan tuota nimeä kattella, mutta jotenkin minun "aivotyöskentelyjen" jälkeen se kuulostaa kaikkein parhaimmalta ja sopivimmalta. Kommenttia nimestä saa heittää sekä uusia nimi ehdotuksia, mikäli se on ihan kamala rehellisesti :)

Pihaton toiselta ovelta, edustus poni.

1 kommentti:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...