6. joulukuuta 2014

Kingi

Eilen iltapäivällä pihaan ajoi auto traileri perässä. Vihdoin se kauan odotettu kauraturpa tuli. Autosta asteli kolmella sukalla, pienellä tähdellä ja kuonopilkulla varustettu ruunikko suomenhevos ruuna Taneli.


Taneli on vasta kuusivuotias raviuransa lyhyeen lopettanut suomenputte. Olen hoitanut kyseistä hevosta simmäisiä kertoja sen ollessa vajaan vuoden ikäinen. Nauroin silloin omistajalle että kun ruunan raviura on ohi haluan siitä ratsun itelle. Syksyllä omistaja sitten soitteli, tanelin raviura on ohitse ja pitäisi löytää sille uusi koti vieläkö kiinnostaisi.?


Tottahan mie siittä haaveilin edelleen, piti vain hetken aikaa (parikolme kuukautta) järkkäillä asioita sille mallille että Taneli meille voisi muuttaa. Nyt se vihdoin on ja rauhassa alama kattelheen josko yhteinen sävel ruunan kanssa löytyisi ja se alkais opiskelhen ratsun uraa :)
Ruuna on aluksi siis ylläpidossa koeajalla ja sen jälkeen se pian ostetaan tai palautetaan omistajalle mikäli ei yhteiselo ala sujua.



Tässä tältä erää kaikki Tanelista, kirjottelen tarkemin myöhemmin kun pääsen taas koneelle. Tämä puhelimella näpyttely on tuskasta :)

Tee Wee Kuningas

4 kommenttia:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...