11. syyskuuta 2016

Ponien liikuntaleiri


Mira on aloitellut nyt säännöllisen kärryttelyn. Pitkiä kävely lenkkejä ja välillä hölkkä painotteista. Hölkkä lenkille on nyt päässyt myös Maileri mukaan kun Tuima on mielellään jäänyt tarhaan odottelemaan Taake sedän kanssa. Varsa ei ole kokeillut aitaa, vaan välillä huuteli ja ekan kerran otti muutaman laukka spurtin kunnes totesi että Taaken kanssa on ihan jees olla.

Maileri pääsi siis emän mukaan 4km hölkälle. Ja vitsi mitä ravia pallomaha päästeli, kilpapäätä löytyy kun rinnalla rallattaa ravilla ja mamma olisi jäänyt helposti kakkoseksi. Mikä minua eniten ihmetytti on Mailerin hyvä kunto. Olin varma että ponipojalla tullee väsy lenkistä, vaan vielä mitä. Ei edes hikeä puskenu pintaan. Mammalla kyllä tuli hiki ryntäille ja valjaiden alle (onhan sillä jo kyllä enempi karvaaki ko pojallana mutta kuitenkin).
Eilen Maileri pääsi riekkumaan naapurin Bubin kanssa. Ajateltiin että kyllä pojat pistää painiksi ja juoksee keskenään, vaan niin sekin jäi vain meidän ajatukseksi. Mieluummin jätkät olis vain seisoneet paikoillaan ja olleet vaan joten juoksutusraipalle tuli hetkeksi käyttöä että saatiin poikiin liikettä. Siitä ne sitten piristyit keskenään laukkomaan ja hauskaa oli. Yhessä oli hyvä pällistellä myös aitojen ulkopuolelle. 

Putte, Taake, Taneli ja Paavo on nautiskelleet rennoista maasto lenkeistä. Ollaan käyty kattelemassa syksyn tuomaa ruskaa ja otettu vaan lunkisti. Reenatareenata kerkeää kyllä vielä talven tullen. Täytyy vielä nauttia maastoista kun sinne vielä hyvin pääsee.2 kommenttia:

  1. Viimeisessä kuvassa näkyy hyvin miten eri paria mailerin etu- ja takapää on! Mut eiköhän se siitä iän mukana tasoitu. :)

    VastaaPoista