7. lokakuuta 2016

Hieno Taake


Taake on ollut aika hienona nyt pitkään. Saa nähä milloin tämä hyvä fiilis loppuu kun sitä on kestänyt näin pitkään. Ollaan keskenään menty kentällä ja yritetty reenata, Laura on käynyt nyt pari kertaa ja viimeisimmät kuvat Taakesta on tiistailta kun Oona kävi ratsastamassa pojat. Ihana kun taitavammat ystävät viittii välillä käyä läpiratsastaan hevosia niin tietää ollaanko menty ihan metsään vai ollaanko osattu tehdä jotain oikein. Taaken kanssa ollaan ainakin edistytty jonkin verran.
Tämän ruunan työskentelyä on niin kiva kattoa. Voisin päivät tuijotella kun sitä vaan joku rattastaisi. Otin Taaken ja Oonan menosta videotaki, mutta onnistuin kämmäämään ne jonnekkin minnelie-avaruuteen joten niitä ei nyt sitten olekaan tarjolla. Jos ensi kerralla osaisi olla kämmäämättä, tosin ei ne ole ennen nuin kadonneetkaan kuin nyt. En ymmärrä. Ensi kerralla sitten.Laukannostotkin kokeiltiin jälleen molempiin suuntiin. Tämä laukka-asia pitäisi ottaa itellä nyt tavoitteeksi että alettaisiin hiomaan sitä nyt enemmän liinatessa. Ravi alkaa olla jo niin kivassa vaiheessa että hyvin voisi liittää tavoitteisiin tuon laukan reenaamisen. Se edelleenkin nousee ja sitä mennään mutta toistaiseksi kaahaten. Nostoissa maltti on valttia ja tulee kivoja pikku pätkiä hyvää laukkaa, eiköhän tämäkin ajan kanssa, kun vaan paneudutaan tähän. Maastossa suoralla tiellä tulee hillittyä ja hallittua laukkaa pitempikin pätkä. Täytyy vain alkaa lisäämään tätä kenttä ohjelmiinkin.Putte ja ponit jatkavat samalla kaavalla. Paavo edistyy ratsun opeissa hiljalleen. Nopea oppinen kaveri on hän. 
Eilen iltapäivällä sanottiin hyvästit persoonalliselle ystävälle, Tanelille. Taneli matkasi kivuitta ja rauhallisesti turbopapparaisen tykö vihreämmille laitumille. Toivottavasti vei rakkaat terveiset pappa ruunalle perille. Nyt on Tanelin hyvä olla ilman kipuja.

Tee Wee Kuningas
2008-2016

2 kommenttia:

  1. Mikä tanelille tuli :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tanelin otj kintereessä on vaivannut viime talvesta asti kalkkeuma jota ei ole pystytty hoitamaan. Pehmytkudosvaurio sieltä saatiin hoidettua kuntoon ja jalka pelitti kevään. Kesällä on ollut hyviä ja huonoja päiviä, enemmän niitä huonoja. Saman jalan polvi tästä kintereestä johtuen myös heikompi. Kinner olisi tarvinnut lepoa, polvi ja hevosen pää säännöllistä liikutusta. Mahdoton yhtälö joten Tanelin parhaaksi se päästettiin täältä pois. Ei ole enään kipuja.

      Poista