25. lokakuuta 2016

Lunta odotellessa


Facebookin etuseinä täyttyy etelä-suomen ystävien päivityksistä kun siellä satelee lunta. Valkeaa höttöä odoteltaisiin tännekin kovasti. Nämä kuvat ovat viime viikon pakkasaamulta, meillä ei ole satanut lunta vielä. Sitä odotellessa!


Lunta odotellessa on maastoiltu ja painatettu kaverin kanssa painien kentällä. Naapurin Bubi poni  on kovin leikkisä kaveri ja meillä Putte on sellainen joten näistä tuli aivan näppärä leikki parisko. Maileri on niin laiska 1,5v että se ei juuri leiki. Mutta B ja P pitivät Mailerin edestäkin hauskaa keskenään.

Tuimaa on käyty myös katsomassa ja varsuli muuttaa vieroitusajan jälkeen uuteen kotiin. Pohjosen poika pysyttelee pohjoisessa ja se nähdään tulevaisuudessa luultavasti radoilla. Ainakaan se ei ollut pois suljettu vaihtoehto. Uudesta kodista löytyy ihania uusia ihmisiä, heppakavereita unohtamatta.


Tässäpä muutama riekkumiskuva leikkisistä kavereista.

Putte näytti välillä hassujen loikkiensa kera että se kaatuu nenälleen, mutta pysyi se kuitenkin pystyssä koko ajan. Kuvat ovat niin edustavia että... On se hassu ruuna kyllä.

 En haluaisi olla yllä olevissa kuvissa kyydissä. Tuoltahan lentäis kun leppäkeihäs alas. Ei se onneksi tämmösiä temppuja ole selästä näyttänytkään. Kentällä vain välillä laukannostoissa on ollut pientä takapään heittoa, mutta ei mitään näihin verratuna, hih!
Kamuset. Pieni hiki saatiin riekkumalla pintaan, kerrankin sai hiekkakylvyn ottaa kaiken tämän jälkeen. Kuinka ihanata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti