9. maaliskuuta 2017

Hiljaiseloa


Viimeiset pari viikkoa on menny hevosten kans rennosti ottaen, lähinnä maastoiltuen ja ajeltu kärryiltä. Taakekin pääsi pitkästä aikaa käsihevoseksi ottamaan kunnolla spurttia Paven perässä. Maileri pääsi kokeilemaan irtohypytystä ensimmäistä kertaa viikonloppuna. Pari höpöä kuvaa siitä.


Aurora on touhunnu hevosten kanssa alku hiihtoloman kunnes eilen lähti kotia viettämään loppulomaa. Mie olen juossut tämän viikon kahen työpaikan väliä joten oma intressi hevosteluun on ollut aika nollilla, toinen paikka kun on suht raskas aamuherätyksineen. Huomenna pääsee kuitenkin palautumaan normi arkeen, yhteen työpaikkaan normaaleihin aamurutiineihin herätyksineen, eikä ennen kukonlaulua. Ensi viikolla tuleekin heti alkuviikosta kengittäjä ja Putelle koetan saada loppuviikolle ajan uusinta piikityksille.


Maileri ja Putte on saaneet painia ja riehua kentällä muutamaan otteeseen. Puten kanssa kävin ensimmäistä kertaa yksin maastossa. Ajattelin ettei se ehkä suotuisasti yksin pihasta lähde, mutta ei meillä ollutkaan mitään ongelmia ja ruuna kulki oikein kivasti.Annoin tytöille kameran hevoshommille jotta sais uusia kuvia, Roosa olikin näpännyt varsin hauskoja kuvatuksia. Kiitos näistä!


Mamma ponistakin kuulumisia!
Miralle kuuluu hyvää, tytöt on sitä vähän ratsastelleet siellä etelämpänä. On menty ilman satulaa ja olipa mamma päässyt hyppäämäänkin! Hyvässä hoidossa muoriska. Kiimojakin se oli siellä jo näyttänyt, mutta astutella ei kuin toukokuun lopulla aikaisintaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti