12. helmikuuta 2018

Poikien pomppu päivä

Lauantaina oltiin porukalla reippaita ja kasailtiin estekuja kentälle ja otettiin pojat vuoron perään loikkimaan. Mie vielä ajattelin että laitampa esteen hitusen kauemmaksi uralta jotta olisi tasasempi maa loikkia ja virittelin toiset puomit esteen vierelle tolpan ja hangen väliin, oikeaa estettä korkeammalle ja viistoon että se ohjaisi "oikealle" esteelle.Maileri ja Simppa olivat sitä mieltä että tuollainen pieni este tuossa keskellä ei paljon nappaa ja ne päätti pomppia yli tietenkin sieltä reunasta ja korkeimmalta kohalta. Voi pojat sentään. Mailerin hyppyjen ajaksi laskin sitten reunaltakin puomit samalle tasolle esteen kans ettei pikku ori loiki ihan hillittömän suuria. Kokeili se mennä alittekin kerran ja totesi että ihan pyllystä koko homma ko puomi lähti selän päälle mukaan. Sen jälkeen mentiinkin taas vaan esteen yli.Puomi mukaan vaan.
Simpalle päätin nostaa uran esteen taas mahdollisimman ylös ja ohjaavaksi ettei se sieltä hyppäisi mutta suomenruuna oli eri mieltä ja loikki pääasiassa vaan sieltä sivusta. Tytöt halusi kokeilla josko myös tötsät saisi ruunan siirtymään oikealle esteelle vaan eihän ne mitään vaikuttanu. Ilosemmin vain kokeili korkeammalta hypätä. Niinpä laskin taas puomit alemmaksi kun totesin että turhaa hommaa tämmönen, haha. Simppa meni koko ajan tosi likelle estettä mutta maapuomin avulla sen hyppypaikka helpottu kummasti ja homma näytti vähän paremmalle. Mie en keriny vain kameran kanssa mukaan sen menoon.Täältä vaan, mitä korkeampi sen parempi :D
Lämpösten vuorolle kerkesinkin sitten purkaa sen esteen reunalta ja siirsin oikean esteen uralle. Pavea ajattelin että sille tulee homma mahdollisimman helpoksi kun se ei ole montaa kertaa loikannut. No kivastihan se meni Pavellakin!

Pave innostu näyttämään meille oikein kivaa laukkaakin, yritti se kerran laukalla mennä esteellekin mutta päätti kuitenkin juuri ennen estettä pudottaa raville. Se saatto olla ruunalta ihan fiksu päätös, hih.


Taake olikin vuorollaan sitä mieltä että kyllä hän mallia näyttää kaikille. Onhan se tässä hommassa vanha konkari jo muihin verraten. Kovaa ja korkealta - oli Taaken mieleen. Pikku ristikollakin tehtiin selväksi että isompaa vaan kehiin kiitos! Taake selvästi nauttii hyppäämisestä, se kiersi kentän aina hienolla ravilla ja "kujalle" mennessä se nosti laukan, hyppäsi ja jatkoi hetken laukkaa ja taas mentiin hienoa ravia. Sillä oli kyllä niin hauskaa, mutta kuvat puhukoon puolestaan.
 

 

 


Hyvä reeni, parempi mieli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti