9. helmikuuta 2018

Päivät pitenee


Pikku hiljaa päivät on alkaneet enemmän valostumaan ja valoisa aika alkaa olla kohta työpäivän mittainen. Ihana kun on valosaa kotia mennessä ja kerkeää jopa kameraa ulkoiluttaa. Tämän postauksen kuvat on viikon takaa sunnuntai päivältä, aurinko paistoi ja pakkanen pyöri - 17 asteen tuntumassa. 

Vuokraajat kävi liikuttamassa ruunat ja itse kävin körryyttelemässä Mailerin kanssa metsässä. Oria ajellaan säännöllisen epäsäännöllisesti 1-3krt viikkoon 3-6km lenkkejä. Kivasti se hölkyttelee niin yksin kuin kaverinkin kanssa. 


Olen kyllä niin ilonen näistä liikutusapu tytöistä. He käyvät pääasiassa silloin kun olen itse töissä mutta välillä olen kotosallakin ja voin hevosten liikutusten suhteen keskittyä koiriin tai käydä vaikka kylästelemässä.

Ihana kun homma toimii 'kuin ajatus' ja tärkeintähän on että likat pärjäävät myösmTaaken kanssa. Eli siis saavat tarhassa mullistelevan ruunan kiinni vaikka se näyttäisi hapanta naamaa. Kaikki eivät ole uskaltaneet mennä ottamaan sitä tarhasta kun se luimii törkeästi ja saattaa kääntää persausta jos erehtyy näyttämään sille pelkäävänsä.Mailerin kanssa meillä oli oikein rento meininki hölkällä. Poni sai hölkkäillä omaan tahtiin kun piti yrittää räpsiä kännykällä kuvia. Oli niin mahtava keli!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti