5. huhtikuuta 2018

335 vrk

Kuvassa 334.

Mira tekee omaa ennätystä kanto ajan suhteen. Huomenna olisi virallinen LA. Pieniä levottomuuksia on ollut ilmassa mutta ei vielä selviä merkkejä varsomisesta. Takapää on ollut yhtä löysä jo toista viikkoa ja tissit turkasen täynnä samanajan. Jännällä odotellaan siis edelleen. Eilen otin pari kuvaakin mammasta, ilmeestä päätellen taitaa olla itsekin jo hyvin tympääntynyt kantamaan isoa mahaa.

 


Muistakaahan käyä kommentoimassa meän Veikkaukseen! Vielä tuntuu kerkiävän.


Pääsiäinen meni ihanissa keväisissä keleissä maastoillen sekä maanantaina pidettiin valmennus päivä. Perusratsastusta oli teemana sekä hevosten liikkuvuus. Kaikki kulki oikein mukavasti, en oikein osaa tarkemmin tällä kertaa Simpastakaan juoruilla kun en ollut koko valmennusta seuraamassa. Hauskaa oli ainakin ollut.

Laura ratsasti hetken Taakella muiden tuntien päätyttyä. Taake tuntui aluksi olevan taas 'en kyllä kykene' mielellä, mutta niin se työmoodi löytyi kuitenkin.


Moni on varmaan huomannut meidän uuden ulkoasun. Tämä on Ainon käsialaa. Tykkään itse kovasti, vielä suuret kiitokset ❤️

Simpan ja Paven sivuille ei vielä pääse, ne on mulla laiskuuttani vielä työnalla. Mutta kohta on lomaa niin eiköhän ne viimeistään sillon tule tehtyä. Muutkin pitää päivittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti