6. elokuuta 2018

Kesäloma


Tuntuu ettei ole hirveästi postattavaa kun lämpöset on laitumella, Simppa on viettänyt kotona lomaa ja Maileri sai kunkkari startin jälkeen hetken huilia. Mira ja Aatu on toimittaneet pihalla nurmenleikkurien virkaa.




Aatu on edelleen pysynyt luonteeltaan kovin 'Mailerimaisena'. Kiltti poika jolla on kuitenkin pilke silmäkulmassaan. Enään ei ole montaa kuukautta kun ruvetaan vierottamaan mammasta ja poni orit saavat muuttaa omaan pihattoon. Mira on lähdössä tontilta, kun vieroitus on ok.

Saa nähä nouseeko Mailerilla pissa päähän kun pääsee pomoksi 'omaan laumaan' syksyn tullen vai joudunko ponien kanssa majottamaan kuitenkin jonkun isoista ruunista. Aatu on tutustellut Simpan kanssa jo Mailerin startti päivinä.




Saapa nähä minkä värinen tästä kameleontista loppujen lopuksi tulee.









Rautiashan se on ja jää olemaan selvästi, mutta sävy on vielä vähän arvoitus kun muualla on tumma ja päässä alkaa olla Simpan vaaleaa ruskeaa. Vaan jääkö tuollainen liinaharja?




Lämpöset palailevat laitumelta ja Simppa ja Maileri on palailleet normi liikutukseen jo. Tällä viikolla on tiedossa hammashuoltoa, normien arki rutiinien lisäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...