14. elokuuta 2018

Arkeen palailua

Pikku hiljaa hevosetkin palailevat arjen rutiineihin, lämpösetkin jotka laitumella lomailivat sekä Simppa vaikkei se laitumelle tälle kesälle päässytkään kuin päivisin olemaan.

Simppa ja Aukku osallistui este valmennukseen. Tällä kertaa meille tuli uusi valmentaja rovaniemeltä jonka kanssa olisi nyt tarkoitus alottaa ihan säännölliset treenit likkojen kanssa esteille ja meille muille välillä sileän treeniä ja välillä mahdollisesti ratsutusta. Oli kyllä tosi positiivinen kokemus ekasta valkusta.



Kuvaaja ei ollu oikein kartalla kameran kans ja kuvat oli aika surkeaa tavaraa, hihi. 

Taake on liikuskellut kans, pääasiassa maastossa ja Pave on ruvennut työhön kans. 







Maileri posottelee kärryjen kanssa pari kolme kertaa viikossa, huomenna lähdetään hiitille. Oli tarkoitus startata oulussa 20.8. Mutta ne ravit peruttiin, joten seuraavaa sopivaa sarjaa ei ole vielä pongattu. Koti treeniä, pihatossa painia ja välillä hiitille - tämän hetken suunnitelmat.
Kohtahan ponipoika pääsee painimaan pikku veljen kanssa. Vieroitus aika rupeaa pikku hiljaa lähestymään, ei nyt vielä tässä kuussakaan edes ruveta. Ens kuussa ehkä hiljalleen jo hetkittäin Mailerin kanssa painimaan ilman äiskää.







Aatu on kovin reipas poni kakara ja sille käy kaikki. Asioista ei tehdä kovin suurta numeroa. Hampaita raspailtiin viime viikolla kaikilta Hirnuvan Hampaan toimesta. Kellään ei ollut kovin suurta ongelmaa, onneksi. Aatun purentakin oli aivan kohdallaan, kuten kuuluu. 

Mailerilta otettiin yksi poskihammas irti kun se jo kovin heilu muttei ollut pudonnut ja uusi, pysyvä hammas oli kuitenkin tullut jo läpi. Nyt on suu kuosissa. 3 vuotiaan ponin suuksi oli vallan mallikas.

Aatu 4kk
 



Olin mammakoiran ja pentujen kanssa hiekkamontulla ulkoilemassa kun Maileri pyrähti sinne Bubin kanssa. Pitihän se lenkkeilijästä pari kuvaa napata muistoksi kun yhtä aikaa liikuttiin hihi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...