28. lokakuuta 2018

Kuulumisia

Vihdoin on rauhallista ja on aikaa istahtaa paremmin tietokoneen äärelle. Postauskin onnistuu paremmin kuin hätäsesti puhelimella näpyteltynä.

Viime aikoina työkiireiden vuoksi hevoset on saaneet lomailla aika paljon. Taake ja Paavo kävi kiropraktikon hoidettavana kun sinne vihdoin ja viimein päästiin. Taake ei ollutkaan niin pahasti jumiutunut kuin ajattelin sen olevan, joten jotain on tehty vuoden aikana oikein sen kanssa.


Jumppa ohjeita saatiin taas mukaan molemmille ruunille ja Taakelle kiro suositteli käytettäväksi Equibandin "mahavyötä", joka tulee siis satulahuovan takaosaan aktivoimaan vatsalihaksia. Mietti kuitenkin että se on suht arvokas ostaa ja hän itse kokeilisi tehdä sen kotikäyttöön esimerkiksi joustavasta urheiluvyöstä tms. Me askarreltiin oma loimi vyöstä. Sopivan jämäkkä mutta joustava!
Nyt on testailtu vasta juoksuttaessa, mutta se tuntui toimivan.

Simppa on tosiaan Auroran kanssa harrastellut estevalmennuksia jonkun kerran ja ne on yhdessä kehittyneet kivasti jo eteenpäin. Nyt on ollut valmennuksista kuitenkin taas hetken paussi kun olen ollut töissä ja maa on vetänyt jäähän ettei kenttä ole enään oikein hyvässä käytössä ennenkuin hevosille saadaan hokat alle. Kenkääjä tulee onneksi ensi viikolla jo.



Tosi edustavia tarhamöllötys kuviakin pitkästä aikaa koko jätkä laumasta.




























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...