17. lokakuuta 2018

Turhautumista koneisiin

Mie olen niin turhautunut tietokoneisiin ja nettiin. Mulla oli joku aika sitten pitkä postaus kuvineen kaikkineen valmiina ja kun olin julkaisemassa niin tsädääm, netti yhteyspoikki ja kun sen sai taas pelittään oli postaus poissa. Meni sitten totaalisesti hermot enkä viitsinyt sitten hetkeen edes ajatella koko blogia ja päivitystä.



Mira mamma on muuttanut kotoa, siitosleasinkiin toiselle shettis kasvattajalle. Jos kaikki menee kuten on suunniteltu, palaa mamma vielä jossain vaiheessa kotiin.

Aatu on ottanut paikkansa jätkä laumassa. Tykkää hengailla Paven ja Mailerin kanssa.










Kadonneessa postauksessa oli pitkät pätkät Auroran ja Simpan estevalmennuksista ja Mailerin syyskuun starteista. Vaan kun olen laiska en jaksa yrittää kirjottaa niitä enään uudelleen.

Elämää on jatkettu nettiyhteyksien pätkimisestä huolimatta. Maileri palasi viime sunnuntain startissa kultakantaan ja otti ylivoimaisen voiton rovaniemen poniraveissa. Seuraavaksi ollaan ajateltu oulun poni raveihin osallistumista.







Parempaa postausta myös ruunien touhuista tulossa lähipäivinä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...