15. heinäkuuta 2015

Mahdottoman karvainen ja pullea


Ponipoika! Maileria on käyty nyt viikon sisässä moikkaamassa pariinkin otteeseen. Ensin lauantaina kävimä juhlistämassa Miran ja Mailerin hoitajan synttäreitä ja maanantaina ajelin uudelleen Sinettään viemään Auroran yökyläilemään sinne. Maanantaina räpsittiin vähän jätkästä kuviakin. Se on kasvanu ihan mahottomasti. Korkeutta on tullut lisää ja leveyttä, sekä jätkä on alkanu ihan touhussaan vetemään heinää nassukkaan joten heinämahakin on löydettävissä jo. Ainakin syömisen jalon taidon on äiti pojalleen opettanut.Mailerille piti viedä nyt isompi riimukin. Voih, meän pieni jätkä ei ole enään niin pieni. Ensimmäinen varsariimu on siis käynyt pieneksi. Shettisvarsa kokoinen riimu pääsi siis varastoon talteen ja tilalle kiikutettiin normaali varsa kokoinen riimu. Sillä mennäänkin varmasti jonkin aikaa, on nimittäin kasvuvaraa tässä kuitenkin.

Harjakin kasvanu monta senttiä, vain otsatukka on kiharalla =D

Mailerin karvaa kyljen valkean pilkun kohdalta.Varsa karvakin on alkanu hiljalleen irtoamaan. Turvan ympäriltä ja silmien alle oli tullut jo jonkinmoiset tummat rinkulat. Jaloistakin oli vähän alkanut lähtemään. Kuviin ne vain ei oikein näkyneet. Maileri tutusteli kuvassa näkyvän pallonkin kanssa maanantaina. Mira oli sitä mieltä että tuota punaista paholaista juostaan karkuun sen mitä kintuista pääsee. Poikaa pallo ennemminkin kiinnosti kovasti muttakun mamma juoksi karkuun piti se pojankin päästellä karkuun. Ihan eri ilmeillä ne kuitenkin palloa kattelit, Mira näyttti siltä että se pallo vähintäänki syö hänet ja pikkupojan kun taas Mailerin ilme oli kovinkin kiinnostunut ja utelias ei yhtää pelokas.Isopoika!

Kutitus iski.


7 viikkoinen jässikkä.
Lennokasta!Yhtään laukkakuvaa en saanut aikaiseksi kuvattua. Maileri puotteli äitinsä rinnalla vaan oikein hienoa joustavaa ja lennokasta ravia. Mainio veijari siitä tulee. Miralle odotellaan vieläkin kiimaa saapuvaksi, vois se kyllä kiimailla jo pikapikaa että saisin ponit kotiin.


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti