1. heinäkuuta 2016

Peukut pystyyn


Taake, Taneli ja Leimu on saaneet nauttia kunnon maastoilu kaudesta laitumen ohella. Mukavat vaihtelevat maastot tekee niin hyvää hevoselle kuin itsellekin. Leimun kunto on alkanut kohota pitempien maasto reittien ansiosta, sekä siitä että se on saanut mennä myös reippaampaa pätkää kun vain kävelyä ja pientä ravia.

Eilen tytöt ratsasteli pitkästä aikaa "kentällä", eli laitumen syödyimmällä osalla vähän ympyröitä ja vain haettiin hevosia työhön. Taake kyseli ensin että onko pakko, mutta niin se alkoi kulkea Auroran kanssa kivasti. Ruuna on myös päässyt niin maastoilun makuun että kenttähommat on vissiin hetkellisesti taas ihan tylsää. Eilenkin oli kovin lämmin päivä joten kauaa ei hevosia kiusattu, askellajit rauhallisesti läpi ja hevoset suihkun ja ötökkä myrkkyjen kautta takaisin laitumeen.Mahti laukkamäki, tosin ollaan alas tulossa.

Huomenna hypätään Auroran kanssa autoon ja laitellaan traikku perään. Kyytiin nousee Mira ja Tuima ja lähdetään katselemaan uutta oria tammalle. Pidetään peukut pystyssä että hommat menee kuten on suunniteltu. Ponien viennin jälkeen suunnataan auto kohti Mailerin laidunta ja tiedossa on ponin hillitön treenaus, puunaus ja kamppeiden sovitus sillä sunnuntai aamuna otetaan suunnaksi Pedersöre ja shetlanninponien rotunäyttelyt! Minua jänskättää ihan hulluna kun en ole koskaan käynyt ja pitäisi itse esittää poni, eikä ole mitään käsitystä miten se toimii! Vaan tuleepahan uusi aluevaltaus! Kuinka hauskaa ja samalla ihan yhtä kamalaa! Pitäkää peukkuja että kaikki menee hyvin, ensi viikolla siis tiedossa (jos ei vkl kerkeä) uusia kuvia Mailerista.

iso poika jo. Kuva Päivi V.

Kuva Päivi V.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Mailerin kanssa näyttelyyn! :D Itse olen tulossa sinne turistiksi vaan. Tai no nakki napsahti handleriluokkien sihteeriksi mutta niissä on vain 3 osallistujaa. Katsoo nyt sitten tuleeko valokuvattuakin jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihan palkintosijat ollu parhaimmat mutta olen kyllä tyytyväinen! Mitä nyt ite mokasin ko en vähääkään tieny mitä piti tehä ja mihin mennä, mutta me selvittiin hengissä ja Maileri osasi käyttäytyä! :)

      Poista