14. marraskuuta 2016

Pakolliset reenivapaat


Pakkasia on riittänyt ja luntakin on viimein vähän saatu. Me vain vietellään pakollisia reenivapaita ja odotellaan kengittäjää vielä reilu viikko. Hevosia ei ole näyttäny vapaat haittaavan, mutta kyllä ne alkaa tarhassakin olla virroissaan. Ensin tuli pakkaset ja liukkaus ennenkö tuli lunta päälle. Eihän noita ole tuolta paljon pihatosta poisteltu, vain talliin ja takaisin.



Lämpöset ei ole ollu pakkasista milläänsäkään, mutta yöt on ollut loimet päällä. Mira ja Tuima on olleet vaihtelevasti yöt ulkona ja sisällä. Hui, kohta ponitkin jo muuttaa ja kotiin jää isot ruunat ja pienisuuri ori. Tuntuu hullulta että Mirakin lähtee, vaikka se tuleekin vielä takaisin.



Taake on <3


Paveki on niin nauttinut vapaista ja olemisesta. Ruuna on kasvattanu ihan hillittömän turkin. Sitä voi halutessaan "tukistella" poskista kun karvaa on mistä ottaa kiinni.


 Jospa tässä pikkuhiljaa päästään taas reenien ja maastoilun makuun kun saadaan nastakengät alle jokaiselle.


Veljekset kuin ilvekset, eikö miten se meni...

2 kommenttia:

  1. Ihana sydänotsainen hevonen. :) meilläkin oltiin kesäkengillä viime viikonloppuun asti, nyt taas mennään, ja mennään muuten lujaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pave on =)
      Voi että, meki jo lasketaan päiviä, kohta tunteja siihen että kengittäjä saapuu tontille =)

      Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...