8. tammikuuta 2017

Pyhien jälkeen


Näin on joululomat lusittu ja arki palaa huomenna kuvioihin, muillakin kuin mulla. Miehän en joululomaa ole vietellyt aikoihin, saati muitakaan lomia. Ainoastaan kalentereihin merkityt 'punaiset' pyhäpäivät on kielletty töissä kulkemasta. Sellaista se on, tämä työ.

Kuitenkin, koululaiset palailevat kouluihin ja kaikki toiminta alkaa pyörimään joka paikassa taas. Me odotellaan eläinlääkärin vierailua keskiviikolle. Klinikan ell tulee raspailemaan kaikilta pojilta hampaat sekä katsotaan rokotuksetkin ajantasalle taas. Perushuoltoa + Puten jalan tarkistus. Se jalka on ollut nyt taas ihan hyvä, käytiin tänään ensimmäinen käynti maastokin. En edes muista milloin viimeksi olen sille satulan laittanut selkään. Mukavan rento reissu lämpös poikien kanssa ja laiskanpulskea Putte jota on saanut työstää liikkeelle ennen olikin oikein reipas ja liikku mielellään eteen reippaasti ja rentona. Ehkä siitä vielä hevonen tulee.Taake on liikkunut tasaseen tahtiin kentällä ja maastossa, kuviahan mistään ei koskaan ole jos yksin liikuttelen. Lauantaina innostuttiin pientä estettä taas kyhäilemään puomien jälkeen ja tytöt pääsi ruunien kanssa vähän hyppäämään.

Taake on kyllä erinomainen opetushevonen. Se ei tee kyllä mitään ilmaiseksi, olen sanonut näin ennenkin. Jos Aurora ei ratsastanut hevosta kunnolla esteelle, ei se sitä hypännyt vaan meni vaan nättiä ravia ohitse. Kun taas ratsastaja oli hereillä ja RATSASTI hevosen esteelle se hyppäsi sen kuin vettä vaan. Tämän kanssa ainakin oppii tekemään asioita oikein. Mikä on hyvä asia.
 Laura hyppäsi Bubi ponin kanssa. Bubissa tuntuu olevan vähän samoja elkeitä kun Taakessakin, mitään ei ratsastajalle anneta ilmaiseksi. Bubista on kuoriutunut oikein mukava poni kun se kohta vuosi sitten tullessaan hyppi vain pystyyn ja laukko pää pystyssä kuin kilparavurit konsanaan.
Loiks!Mailerikin jatkaa touhujansa on oikein leikkisäksi ruvennut Puten kanssa. Painivat monta kertaa päivässä ja mikä hassuinta, Maileri ne yleensä aloittaa. Naureskelin tytöille että Mailerin piti selvästikin täyttää kaksi vee että sille alko leikit kotona kelpaamaan, hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti