5. helmikuuta 2015

Reippaat ruunat


 Alkuviikko meni taas hurahtaen. Tiistaina tuli se meidän kengittäjä/hieroja jonka kanssa piti käydä Taake ajamassa sykemittarin kanssa, mutta ikävä kyllä se jäi tekemättä. Kenkääjä unohti ottaa mittarin mukaan kun tuli meille :/ Ihan tylsää...

Jokaisen pollen kaviot laitethiin jälleen kuntoon mukaan lukien Mira jonka kaviot vuoltiin. Taneli ja Antti sai tiistaina kengityksen jälkeen myös hieronnan ja laser käsittelyn. Kummalleki se teki tosi hyvää ja kipupaikkoja oli. Varsinkin Tanelilla mitkä olikin jo tiedossa kun sitä ei raviuran jälkeen ole käsitelty ollenkaan.



Keskiviikolle jäi siis Taake vain kengitettäväksi. Kakara sai myös hieronnan ja laser hoidon. Sillä oli taas lannerangan alue aika tiukkana, muttei niin pahasti kuin viimeksi. Tuo sen rakennekin tekee jo yksinään että paikat menee juntturaan varsinkin sieltä lannerangan alueeelta. Ruunista jokainen kuitenki nautti käsittelystä täysin siemauksin, enkä usko että rahat meni hukhaan.

Eilen kävin ratsastamassa Antin kevyesti ja Iita juoksutti Tanelin yhtäaikaa. Kentällä on aika paljon lunta nyt, ettei siellä kovin raskaasti kehtaa mennäkhään. Onneksi naapurin isäntä kuitenki eilen lupasi aurata sen ennen sunnuntain tunteja.

Tänhään laittelin Antille lännensatulan ja aattelin suunnata sen ja Tanelin kanssa metsään hankireeniin. Toellinen reeni siittä kyllä tuliki ko pelto aukeilla oli ajattanu melko paljon lunta tielle ja se oli muodostanut "seinämiä" keskelle tietä. Antti jo yhessä kohtaa epäröitti mennä seinämästä lävitte kun siinä oli lunta yli hevosen ryntäiden. Kovempi käsky vain niin menthiin siittä läpi kuitenki ja Taneli seurasi perässä. En saanut nyt puhelimesta jostain syystä meän hanki kuvia tähän. Tosin ei ne mithän kovin hyviä olis ollukhan.


Taakella olikin tänään tiedossa juoksutus ihan joka askellajissa. Laukkaa en ole sille liinassa vielä kotona ottanukkaan. Nyt oli ensimmäinen kerta ja laukat nousi kumpaankin suuntaan tosi nätisti rauhallisesta ravista. Oikeaan suuntaan laukka oli vielä aika kaahottamista kun se on vaikeampi sille, mutta vasempaan tuli ihan näppärän näköistä pätkää välillä. Yritin liinan päästä saada jotaki kuviakin aikaseksi, mutta kuten arvata saattaa varsinkin laukan aikana, ei kuvista tullu yhtään mitään. Tässä kuitenki jokunen työskentely kuva.

















1 kommentti:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...