6. maaliskuuta 2015

Koulu- ja estereeni kuvapläjäys


Aurora on pitkään halunnut kokeilla esteitä ja nyt hiihtolomalla meillä on ollut aikaa perehtyä ratsastuksen saloihin taas enemmän likan kans. Antin kanssa on haettu ensin muutamana päivänä hyvää rauhallista laukkaa alle ja kun se ei enään kuumunut nostoissa lupasin neitin kokeilla esteitä. Tänään sitten oli se päivä.



Antti oli ihan superhyvä, pappa hyppäsi hyvin ja laukkasi tasasta rauhallista laukkaa, ei kaahotellu eikä kuumunu. Taisi olla mielissään kun viime hyppelyistä on varmaan yli vuosi kohta aikaa jo. Auroran kans haettiin hetken aikaa kevyttä istuntaa, mutta alkoi sekin löytymään oikein kivasti.











Mie reenailin Taaperon kanssa tänhään laukkaa. Ensimmäistä kertaa mentiin koko kierros molempiin suuntiin. Kerran se taas pukitti yhden noston aikana mutta keskitty sitte kuitenki työn tekhoon. Kyllä se sitten on miehleinen ruuna! Parin viikon päästä me oltas menossa viimein sinne ensimmäiseen valmennukseen koskaan. Vähän meinaa meikäläistä jännittää, mutta oppimaanhan me sinne menhän. Ehkä me kehitytään, hitaasti mutta varmasti!
















4 kommenttia:

  1. Hitsi sie olet kehittyny ihan valtavasti ratsastajana! Ihana kattoa kuvia kun hepot menee niin kivasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ehkä jotaki tapahtunu.. sen maastomatkustelun lisäksi.. :D

      Poista
  2. Kivan näköistä menoa molemmilta, ja vautsi ompa aurooraki kehittyny tosi huimasti mitä oon ite viimeksi nähny! :D

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...