15. maaliskuuta 2015

Varoitus; Taake kuvapläjäys!


Tänään oli tuntipäivä ja viimein kevät säät oli meän puolella. Aamusta asti aurinko paistoi lämpimästi ja pihalla kävi pieni tuuli. Kerranki lauha keli ilman hirveää myrskytuulta!

Kirjoittelen huomenissa tuntihommista paremmin, kun olen niin täpinöissäni Taakesta saamistani onnistuneista otoksista. Minun on vain yksinkertasesti Pakko, Pakko sulloa kaikki ne tänne koska en osaa valita niistä muutamaa parhainta. Sain Lauran "ylipuhutuksi" Taaken selkään oman tuntini sijaan. Vaan eipä sitä onneksi tarvinu ylipuhua kun ihan mielellään se sinne kiikkui. Harmitteli vain kuin ei parempia varusteita tullu itselle laitettua. Ai että, Taake kulki silti niin hienosti. Se viisveisaa ratsastajan varustuksesta. Mutta kuvat puhukoon minun puolesta. Ens kerran yritän muistaa ottaa videotakin!


























 Nyt mie saan ihan luvan kans alkaa jännittämään tulevan sunnuntain valmennusta! Tänään nimittäin tuli varmuus sinne lähdöstä kun aikataulut tuli julki. Kuinka jännää! Meikäläisen ensimmäinen Koulu valmennus koskaan missään "oikeasti ulkopuolisen" valmentamana, oman hevosen kanssa. Huisia!

Niin hieno ruuna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...