16. maaliskuuta 2015

Eilisen tuntipäivä


Viimein meillä oli normi rutiinilla menevä tuntipäivä. Kevät tahtoo olla niin kiireistä aikaa vähän joka taholta, kuten myös meän open puolelta. Onhan hälläkin ymmärrettävästi muutaki elämää kun meikäläisten tuntien pito ;) Joten jokunen tunti on jäänyt välistä koiraharrastuksen johdosta. Mikä ei meitä ole haitannu. Mie olen yrittänyt paikata "open" paikkaa innokkaimmille tuntilaisille ja Tornion ope kävi myös pari viikkoa sitten.

Meän sakkiin tuli tänään uusia tuntilaisia. Mikäs sen mukavampaa! Täytyy tosin alkaa kesän tullen miettimään aletaanko jakamaan porukkaa parille päivää vai mistä repästään lisää hevosia? Se poni on edelleen etsinnässä, mutta saapa nähhä mihin suunthaan nämä asiat tästä pyörähtää ajan kanssa.

Alotelhan perusasioista.

Tunnille otettiin puomit käyttöön tänään ja naapurin ponskit innostuivat vallan. Varsinkin ihana pieni Miska palleroinen 23v. Tuntui että se ihan räjähti kun se näki puomit ja se pilke mikä ponin silmään syttyi kun se pienen esteen näki minkä yli loikata! Voi vitja kuinka oli ilosta kattella sitä sen menoa. Ylheensä hiivatin laiska poni olikin kuin raketti kentällä! Forkku ori osasi taas alkutunnista apinoida oikein olan takaa, mutta asettui sitten työskentelemään myös kunnolla.




Aurora sai yksäri tunnin pitkästä aikaa kun itse jättäydyin pois ja puukkasin Lauran Taaken selkhään pitkästä aikaa. Antilla oli koko tunnin oikein hyvä ja rauhallinen tahti ja se kulki Aukun kanssa tosi hyvin. Lopputunnista se vähän alko kuumumaan esteen johdosta mutta muuten meni oikein kivasti. Ihana päivä oli kerrassaan. Mie olin illalla niin tyytyväinen kumpaankin omaan hevoseen että teki mieli ihan itkeä! Aivan mahtavaa, näitä lisää.









2 kommenttia:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...