12. huhtikuuta 2015

Normi sunnuntai


Normi sunnuntai, kuten otsikko kertoo. Käsittelee tietenkin meän hulppeaa tuntiporukkaa. Olema muutaman uuden oppilaan saanu, mistä taisin mainittaki joku viikko sitten. Perheen poika oli tänään ensimmäistä kertaa tunnilla. Selvästi luonnon lahjakkuus, aluksi oli liinassa jotta löytyi kaasun, jarrun ja ratin toiminnot. Puolesta välistä tuntia ratsukko löysättiin kuitenkin liinasta ja homma pelitti vallan loistavasti. Ihanaakin ihanampi Antti otti oikein lunkin asenteen pojan kans ja teki töitä oikein olan takaa ;) On se vain vallan loistava opetusponi nykyisin. Turbopappa <3





Toisella tunnilla S ratsasti Taakea toista kertaa. Homma sujui huomattavasti paremmin kuin edelliskerralla. S selvästi oli painanut mieleensä, millä napeilla Taaperoa ajetaan. Ravityöskentelyssä oli aluksi hakeminen, Taakekun ei tee mitään jos ratsastaja ei tee oikein. Loppu kohti alkoi kuitenki työskentely näyttää tosi hyvältä ja ratsastajan ilo näkyi kauas.


R on kehittyny ihan huimasti taas ja Antin kanssa homma sujuu kuin vanhalta tekijältä. Ravi oli lähes koko ajan rentoa ja letkeää, tehtävät suju tosi hyvin. Ei voi moittia, tytöt ratsastavaa jo selvästi paremmin ko mie näitä minun hevosia!

R ja Antti

S ja Taake


Kolmannella tunnilla Aurora ja Laura rattastit ihan sikahyvin kummankin hevosen. Huutelin kentän laidalta etten ole ihan hetkeen nähny Taaken kulkevan niin kivasti. Toki Oonan kanssa se kulki ihan näppärästi perjantaina, kuten olettaa saattaa kun on taitava ratsastaja selässä :) Häätyy kyllä sanoa että Aurorasta on tullu ihan huikea ratsastaja. Eiköhän se tälle kesää saada Taaken kanssa vielä radoille!

Laura ja Antti
 Tarha räpsyjäki piti tänhään ottaa pari :D

 
Kävimä me Lauran kans vielä viimosena letkeällä maasto reissulla. Larppa lähti tosiaan Antilla kaveriksi kun itse kiikuin pitkästä aikaa Taneli Kanelssonin selkhään. Pojasta on tullu niin reipas ja letkeä että oksat pois. Kentällä se on jo varsin kiva kaveri rattastella. Omistaja on tehnyt oikein hyvää työtä sen kanssa.

Taisima molemmat Lauran kans nollata ajatukset päästä ihan totaalisesti, kävimä tuon meän 4km lenkin hömpöttämässä. Takasin kääntyessä naurethiin että hyvin mennee kun kumpiki vain tuijottaa puitten oksia ja ihmettelee kuinka niissä onkaan paljon naavaa. Ja mikä hauskinta, meikäläinen ihan totisena miettii miten sitä onkhaan kahen väristä, onko tosiaan aina ollu, en ollu ennen nähnykkään. Ja viime kesästä veelly tuotaki tietä eestakasin ja nyt vasta kerkesin ajattelheen asiaa. Selvästi rento reissu?


Loppuun video pätkät!

 

Oona ja pojat perjantaina.
 

 

2 kommenttia:

  1. Huija, kyllä meillä on niin lahjakkaita nuoria kehittymässä ja oppivat heti hyvän asenteen mitä ei ehkä isommassa ratsastuskoulussa voi saaha niinkhään helpolla. Oppivat hoitamaan, ratsastamaan ja kannustamaan toisiaan, mahti juttu!! Ja kyllä, met tosiaan tarvima vähän nollausta selväsiti XD

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...