27. huhtikuuta 2015

Viralliset synttärit


Antti pappa täytti virallisesti 20v 24.4. Niitä juhlittiin käymällä kahdestaan aamulla maastossa ennen töihin lähtöä. Pappa sai laukata pitkästä aikaa omaa tahtiaan eli lujaa :) Hyvähän son välillä päästellä höyryjä. Puhelinlaatu kuvat on otettu kotia päin tullessa.


Eilen sunnuntaina meillä oli normaalista poiketen kengitys ja hieronta päivä. Antti sai sitten ihan oikeammankin lahjan, hieronnan. Alunperin olin varmistanu kaappiin rahaa Taaken hieromista varten kengityksien lisäksi mutta kun Antin ilme oli jälleen näkemisen arvoinen kun se hierojan äänen tunnisti ja kengityksen jälkeen tökkäsi hierojaa olkapäähän turvallaan niin olihan se pakko papalle myös hieronta ottaa :) Kyllähän se nautti siitä, kumpiki ruuna nautti. Antti oli parantunu edelliskerrasta aika paljon, ja lihaksia oli tullu vähän lisää selkään ja lavoille. Taake oli kasvattanu huomattavasti enemmän lihaksistoa lavoille. Sekin oli parempaan päin, mutta lannerangassa oli nyt lukkoja joten varailin ajan kiropraktikolle. HorseWellin Ismo on tulossa Tornioon niin kuskailen Taaken sinne parin viikon päästä.


 Taake kenkäyksessä ja oottamassa hierontaa yllä ja Antti alla kenkäyksen jälkeen :)

 Tässä vielä papan synttäri "poseeraus" kuvia lopuksi. Tosi hyviä kun se poseeraa aina väärään suuntaan ;)




<3


2 kommenttia:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...