16. toukokuuta 2015

Kamalaakin kamalampi


Vatsatauti.. Ei onneksi hevosilla, vaan niien omistajalla. Meikäläinen kärsii täällä toista päivää kauheista vatsakivuista. Vessan ja sohvan välin juoksua, kamalaa. Onneksi mulla on ihanaaki ihanampi tallityttö Aurora, sekä tänään kaveriksi tullut Roosa hevosia hoitamassa. Tallinpitäjän onni, kun on luotettavat hevosten hoitajat kun itse sairastaa.



Viime viikolla oli taas ihan kauheita saepäiviä. Hevoset on siis tyytyväisinä, tai vähemmän tyytyväisinä vetäneet lonkkaa tarhassa. Mira kasvattelee vatsaansa ja tisujansa, eikä vielä näytä siltä että Juniori ilmaantuisi lähipäivinä. Epäilen, vaikka minun puolesta se saisi tietenkin kohta vaikka ilmaantuakkin jo :)

316 vuorokautta

Meillä ei taas tällä hetkellä oikein kenttää ole käytettävissä, joten hevosten reenaus motivaatio on melko nollilla. Yksinään maastoilu alkaa olla taas pitkän ajan jälkheen melko kuraa, vaikka on siinä aina oma viehätyksensäkin. Kaveria silti kaipailee aina välillä arkipäivisinkin. Kenttä on tosiaan ihan liika pehmeä tällä hetkellä ja kesää kohti mentäessä sitä ei voida enään käyttääkään kun se viljellään tällekin kesää. Oikean kentän rakennuksesta on koetettu vihjailla nätisti ja kohta vähän uhkaillenki miehenpuolikkaalle, mutta koetappa saappa siihen intoa. Kovempi homma.

Noh, märkää ja kylmää. Näillä menhään. Eiköhän se into liikutukseen tule taas kun keksitään jostain joku pelto missä reenata ja tunteilla. Kunhan kaikki kuivuu ja tullee lämmin.


Tytöt ratsasteli ruunat tänään ja koetin vatsavaivojeni kanssa vääntyä "kentän" laidalle räpsimään ja vähän huutelemaan ohjeita. Taake tuntui olevan taas muulipäällä, on kai päässyt niin levon makuun ettei työn teko oikein kiinnosta. Teki niin mieli itsellä kiikkua kyytiin kousaahmaan sitä, mutta kun hetken napakammin Auroraa neuvoin niin alkoihan se ruuna taipua töihin. Ihan hyvää pätkää tuli välillä. Saima parit laukannostotkin aikaiseksi. Taakella kun on viimeksi laukkailtu kunnon hankien aikaan. Nyt on laukka reenit olleet taas ihan jäissä pohjien vuoksi. Kuvat Aurorasta ja Taakesta.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...