17. helmikuuta 2017

Rilluttelija


 Maileri 2v. Kuten kuvista näkyy vastaus seuraavaan kysymykseen on Kyllä. Poni kakara on klipattu. Vastoin kaikenmaailman sääntöjä kakara on puoli naku. Tähän on ihan syynsä. Pihattolainen on siirtynyt öiksi talliin isomman kaveriksi jotta kenenkään ei tarvitsisi olla yksinään. Mailerin hillitön turkki ja yöt sisällä ei ollut parhain yhtälö. Joka aamu löyty tallista hikinen poni ja tyytyväinen puolinaku hevonen. Puolinaku poni on ollut tallissa paljon tyytyväisempi ja ulkoilu tapahtuu loimen kera, tottakai. Paleltua ei kenenkään anneta. Klippaus on siis käytännön syistä ja ponin elämää se tuntui helpottavan. Ainakin tarhassa ja kentällä irti rillutellessa on askel kummasti keveämpi ja jaksaminen parempi kun ei tukehdu karvoihinsa. 
Wruuum, nousee jalka. Mailerin mieluisin askellaji on edelleen ravi jos se saa itse valita. Meitähän se ei haittaa lainkaan, hih. Kakara on alkanut saamaan massaakin yllensä ja on kivassa kunnossa, ainakin omaan silmään. Hillitön heinämaha on saanut kyytiä kun poni on päässyt enemmän lenkeille kulkemaan isompien mukaan irti tai narun päässä. Sekä painikavereita löytyy nyt Puten lisäksi tarhasta kaksi muutakin. Lämpösetkin jaksaa hetken verran leikkiä poni kakaran kanssa.Korkeutta löytyy tällä hetkellä edestä 100cm ja takana on pysynyt 102cm. Luulen että korkeutta ei enään tule lisää sillä massaa on alkanut tulemaan ja poni alkaa muistuttaan hetki hetkeltä enemmän Ponia. Ei ole enään niin rimpulan näkönen kamu.

Luonnekin on pysynyt yhtä mukavana vaikka vauhtia ja virtaa on tullut paljon lisää siitä mitä oli syksyllä. Tarhassa poni vain söi ja söi eikä juuri ylimääräisiä liikkunut. Tammikuun aikana se on innostunut enemmän vain liikkumaan ja painimaan toisten kanssa, sekä itse hakee kavereita painimaan tarhassa mikä on ollut oikein hienoa nähdä.
Hiljalleen varsa kasvaa ja kehittyy. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti