1. marraskuuta 2017

Syksy jäi

Talvi tekee kovasti jo tuloaan ja syksy jäi taakse. Tällä hetkellä kello käy vähän yli yhdeksää ja elohopea on laskenut -16 asteeseen. Hieno, aurinkoinen pakkaspäivä tänäänkin tiedossa. Hevosille on joutunut kaivamaan öiksi toppatakit päälle, karvaa ei ole vielä muilla kovin paljon kuin Miralla ja Tuimaepelillä. Päivät ovat kuitenkin olleet ilman takkia, aurinko on lämmittänyt päivällä mukavasti sen ajan mitä se paistaa.


 

Pikku ruuna Tuimaepeli lähtee tänään kotiinsa takaisin. Toivomma ruunimukselle kaikkea hyvää kotiin taas ja tänne saa tulla aina painimaan uudelleen .


182 vrk

Mira kasvattelee masuaan ja turkkiaan. Mamma on ollut kovin leppoisan oloinen ja kaikki on tähän asti mennyt hyvin. Toivotaan että menee loppuunkin vallan hyvin.


Nyt on pääasiassa maastoiltu. Eilen Simpan vuokraaja kävi kokeileen kenttää jonka jälkeen käytiin käveleen mettässä. Tai mie kävelin ja koetin saada kuvia kun he Simpan kanssa piti hauskaa. Taaken kanssa sompailtiin pitkin metsää tässä yks päivä josta onki muutama kuva. Oli niin nätti keli että täytyi tulla selästä alas räpsimään puhelimella kuvia. Kaikkea sitä pitääkin touhuta. Vaan mukavaahan se vaan on.


Kenttä kun alkaa olla jokaisen askellajin käytössä saadaan taas valmennuksiakin vähän pyörimään koulu - ja estepuolellekin. En malta odottaa. Pitää vaan piettää peukut pystyssä että kaikki mennee hyvin ja hepat pyssyy terveinä.
2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, tosi talvinen fiilis välittyy tänne asti. :) mua harmittaa ihan älyttömästi, kun en ehtinyt nauttia kameran tai hevisten kanssa viime viikon aurinkoisista pakkaspäivistä, kun kaikki valoisa aika meni tehokkaasti koulunpenkillä... ei sillä, oli se kuutamollakin ihan kiva tepastella pellon reunaa pollen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tänään ei ole taas talvesta tietoakaan. Vettä tulee kaatamalla ja vesi makaa jään päällä maassa. Ai että on ihania nämä kelit.. :/ Vaan ei kai se auta kun toivoa että talvi tulee takaisin :)

      Poista