1. maaliskuuta 2018

Helmikuu ohitettu

Mihin tämä aika rientää. Tänään siirryttiin jo maaliskuun puolelle. Tuntuu hurjalta että tätä vuotta on posotettu jo pari kuukautta menemään.


Taakelle kokeilin edellis viikolla uusia kukkahackeja. Kivastihan se niillä meni, milläpä se nyt ei kulkisi. Tuntuu että tälle on ihan sama mitä suuhun laittaa, tai ei laita ollenkaan. Kaikki käy.Viime viikon tiistaina meillä kävi hammasteknikkokin hoitelemassa hevosten hampaat. Kellään ei mitään valtavan suuria ongelmia ollut, mutta jotain pientä kuitenkin. Onpahan kunnolla hoidetut nyt.Hauskaa tämän ruunan kanssa kyllä on, sen kanssa voi pitää hauskaa tai reenata muka tosissaankin, haha. Mekö muka tosissaan, saatoin eilen naurahtaa kun Hankkijalla myyjä kysyi joko tullaan maaliskuussa kisailemaan. Ei taija meikäläisen vanha pää enään kestää semmosia jännityksiä.Laura kävi sunnuntaina ratsuilemassa lämpöset. Simpan kans oli tarkoitus mennä tunnille itsellä, mutta meillä oli laiska päivä joten otettiin vapaata.

Pave kulki tosi hyvin, paremmin taas kuin viimeksi. Pienen ruunan kehitys on ollut melkoisen nousujohteista nyt. Sitä on kyllä kiva seurata.

Taakelle kokeiltiin kanki kuolaimia pitkästä aikaa. Siitä on about 1,5v kun Susanna laittoi valkkaan sille kanget. Eipä se niistäkään edelleenkään ollut moksiskaan. Oli kuitenkin L:n puheista tosi hyvä ratsastaa, joten ehkä niitä käytetään vähän lyhyemmällä välillä uudelleen.

Maileri ja Simppa reenailee vähän letkeämmällä tahdilla. Aurora tulee onneksi ensi viikola useammaksi päiväksi liikutus avuksi. Mailerin kanssa on suunniteltu reissua radalle, isä oriin kanssa hölkälle. Toivottavasti sattuu hyvä keli että saadaan kuviakin niistä!

Miran päivät vaan etenee. Tänään on kasassa 304 vuorokautta. Aletaan olla jännän äärellä!

303 vuorokautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti