16. kesäkuuta 2016

Mäntylahen Tuimaepeli14 vuorokautta täyttävä oripoika sai "lahjaksi" nimensä. Hippokseen ilmestyi kuin tilauksesta Tuiman oma sivu ja samanlainen löytyy myös Sukupostista. Tuittumaiseen mutta huumorilla varustettuun luonteeseensa viitaten varsomisilmoitus nimiehdotuksen kera Hippokseen meni jo 6.6. nimellä Mäntylahen Tuimaepeli. Tämä hyväksyttiin ja kasvattajaa naurattaa. Mielensäpahoittaja oli nimi ehdotuksien ehdoton ykkönen, mutta sehän oli Mäntylahen -etuliitteen kera ihan liian pitkä. Tuimaepeli on juuri niin osuva tälläiselle varsalle.

Tuima kyllä keksii kaiken. Isoveli Maileri keksi vasta puolivuotiaana että vesiämpärin kaato tarhassa on tosi hauska juttu, kun Tuima keksi sen jo 13 vuorokauden ikäisenä. Tänään sitten suosiolla kuskasin vesiämpärille auton renkaan kaveriksi jotta se pysyy pystyssä. 


Kaksi päivää hoideltiin hevosiakin kengityksistä hierontojen ja laserhoidon merkein. Taake sai etusiin alle rollerit jotta etujalat kerkeäis vähän paremmin alta pois kun tuntuu välillä jäävän vähän hitaaksi. Kokeillaan näitä ainakin yksi väli. Kenkäyksen jälkeen ruuna sai nauttia vielä hieronnan ja laserin, joista se nauttii täysin siemauksin. Jumeja oli siellä missä niitä kuvittelin olevan joten eiköhän näistä päästä taas treenin makuun. 
Tuimankin kavioita raspailtiin jo vähän suoremmiksi. Melko suorat jalat kakrulla onkin, mutta pikkusen otettiin sisäkantoja alemmaksi jotta kaviot suoristui. Kiltisti muksu antoi jalkoja hoitaa, ollaanhan me niitä päivittäin jo koetettu nostella. Pienestä se on vitsa väännettävä.


P.S. On muuten bloggaaminen tuntunut ihan eriltä kuin tuossa aiemmin, kiitos siitä lukijoille joita onkin tullut melkein kymmenkunta lisää! Sekä eritoten heille jotka on innostuneet kommentoimaankin, mukavaa kun täällä on vähän eloa! :)

Tyypit matkalla laitumelle

2 kommenttia: