11. elokuuta 2015

Haaste; Liebster Award


Pitkästä aikaa haastepostausta. Tämä haaste tuli Saaralta. Haasteen tarkoituksena on tuoda näkyvyyttä alle 200 lukijan blogeille ja haasteessa on vain neljä sääntöä.

Säännöt:
1. Kiitä sinut haastanutta blogia ja linkkaa hänen bloginsa
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 eri kysymykseen
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Award-haasteen ansainnutta alle 200 lukijan blogia
4. Keksi 11 uutta kysymystä haastetuille
 
  
Kysymykset ja vastaukset:

1. Mikä sinua hevosissa kiehtoo?
Niiden kauneus ja rehellisyys.

2. Onko sinulla/teillä lemmikkejä
Kyllä on, koiria löytyy kotoa nyt viisi. Lapinporokoira ja suomenlapinkoira urokset ja lapinporokoira/suomenlapinkoira mix tytöt. Sekä kissa Hyrrä :)

3. Paras hevonen ikinä?
Paras, hmm. Tottakai se Antti on. Ensimmäinen oma, jota parempaa olisi saanut etsiä pitkään. Antti on ollut mulla nyt 7,5 vuotta. Paljon on mahtunut meidän elämään. Antti on maailman paras "Opetus" hevonen muille hevosille ja varsoille, sen luonteen vuoksi. Mitään pelkäämätön ja luotettava kuin kivi, on opettanut mm. Taaken maastossa menemään joka paikkaan pelkäämättä. Pappa on paras.

4. Parhain hevosmuisto? (selitä pitkästi)
Hmm, aika paha. Antin kanssa on mooonta, mutta tähän voisi varmasti sopia edesmenneen ruunan Arskan kanssa ensimmäinen monte lähtö. Tämän asian mainitsin jo kerran ennenkin haasteessa. Kajaanin monten kolmonen. Se päivä oli jotakin niin huikeaa. Viimeisen 500m avautuessa ruuna oli tasan viiminen, josta se teki älyttömän kirin. Maalikamerassa tyylikkäästi kolmas! Tämän muisteleminen saa minussa aina aikaan kylmän väristyksissä.


5. Kuinka kauan aikaa käytät blogiisi päivässä?
Välillä on päiviä etten minuuttiakaan. Useimpina päivinä, asioista riippuen 30min - 1h.

6. Miksi aloiti bloggaamisen?
Apua, tätä en kyllä rehellisesti edes muista... Taisin olla aiemmin blogannut koirista ja Antti oli siellä semmosessa "sivuprofiilissa". Päätin tehhä sille sitten oman vähän päiväkirja tyyliseksi meän jutuista ja kuvista. Nyt onkin käynyt niin että koirien blogi on lähes unohtunut ja ne on nyt "sivuprofiilissa" tässä blogissa. :D

7. Harrastatko muuta hevosten lisäksi?
 Koirien kans touhuilua, lenkkeilyä, musiikin kuuntelua, kirjottelua ja valokuvausta.


8. Mikä on unelmasi? 
Hmm.. Tämähän on aika hyvin täyttynyt. Omakotitalo, farmari ja mies löytyy. Eläimet kaikki myös kotona. Ehkä tästä unelmasta puuttuu enää lapsi(et) :)

9. Mistä blogisi nimi tulee?
Alunperin blogi kulki vain Antin nimellä (Giantcondis.blogspot.com), mutta Taaken tullessa ja jäädessä aloin miettimään blogille uutta nimeä. Sekin tuli tosin vasta sitten kun Mirakin oli muuttanut meille ja tämän meän kotipaikan nimi on Mäntylahti. Siitä sitten lähti ajatus Mäntylahen Talli nimestä, joten blogista tuli osa sitä.

10. Asutko maalla vai kaupungissa?
Maalla, järven rannalla :)

11. Miten pitkä matka sinulla on hevosten luokse?
Ulko-ovelta tallin ovelle on about 30 metriä. Pihaton portille 35 metriä? Ei siis kovin pitkä matka.
 

Olen nyt hirmu tylsä ja tunteeton enkä haasta tähän ketään. Haasteen saa tehdä jokainen joka sen vain haluaa tehdä vaikka näillä samoilla kysymyksillä. :)


P.S. Mira ultrattiin tänään vuorokausilla 18. Tiineeksi todettiin! 
Pidetään peukkuja että pikku matkustaja pysyy kyydissä ensi kesään asti, niin kauan kuin kuuluukin.
 

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu :)

    http://lapin-taikaa.blogspot.fi/2015/08/sanoja-kuvaavia-kuvia.html

    VastaaPoista