8. elokuuta 2015

Poni varsa 3 kuukautta


Jessus, mihin tämä aika rientää! 
Vastahan ponipoika syntyi ja kalenteri silti väittää että
jätkä on jo kolmen kuukauden ikäinen!


Ei pysy kameramies mukana...

Yritettiin ottaa pojasta rakenne kuvaa, mutta eihän siitä nyt mitään tullut. Ukkosen jyrinöiden keskellä jätkä oli sitä mieltä että kuvailkaa keskenänne. En halua seisoa, ei kiinnosta poseerata, en välitä ukkosesta mutta en kyllä höristä korvianikaan! Yritä siinä sitten saada edustavaa kuvaa, noup ei onnistu. Ehkä ensi kuussa, tai jos puoli vuosi kuva viimeistään?Maileri on nauttinu elämästä ja nyt tosiaan on päässyt mamman liikutuksiin mukaan. On se tuntunut niistäkin nautiskelevan, ainakin se korvat hörössä pistelee mettässä töppöstä toisen eteen omaa tahtiaan. Välillä kuljeksii äidin edellä, sitten vierellä ja lompsii perässäkin tulemaan. Liian kauas mennessä huutelee mami perään ja poika tulee takaisin. Tottelevainen? Jep, ainakin vielä.Ori on ollut kyllä tähän asti suhteellisen helppo varsa. Se on rohkea ja utelias, tutustelee mieluusti ilman emää uusiin asioihin. Pientä näykkimistä on yritetty harrastaa, mutta pelkällä äänen korottamisella EI sanalla se loppuu yhtä äkkiä kuin alkaakin. Pysyy sähkö aidassa, muutaman vuorokauden ikäisenä otti parit tällit ja sen jälkeen ei ole lankoja kokeillut vaan antanut niiden olla ihan rauhassa.

Ei olisi kyllä parempaa varsulia voinut toivoa, kaikinpuolin siis. *Kopkopkop* ainakaan tähän asti ;) Niin se on fiksu ja helppo ollut. Kaviotkin saa putsailla nyt jo ihan kaikessa rauhassa ilman riuhtomisia, narussa kulkeminen ei ollut kuin ensimmäisenä päivänä hieman vaikeaa. Sen jälkeen sekin oli todella helppoa.Hyh, ällöttäviä kalkkunoita!
On se hellyyttävä, alkaa näyttää isolle ponille jo. Säkääkin yritin tässä yksi päivä mittoa. Tosin sitäkin kokeilin yksin joten tulos ei ole niin tarkka, kuin kaverin auttamana voisi olla. Harmittaa kun en silloin ekoina päivinä tajunnut mitata, voisi verrata kuinka paljon on kasvanut tähän mennessä. Arvio mitta on siis meikäläisen mittomana 78-80cm välillä. Hyvin epätarkka ;)

13 vuorokautta

n. 7 viikkoa

12 viikkoa

12 viikkoa

<3

6 kommenttia:

 1. 78-80cm, hyvänen aika sehän on sitten jo varmaan Knatten kokonen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D ei tämä miniksi jää, Mutta ei pitäs mikään ylisuurikaan tulla :)

   Poista
 2. Hei! Sinut on haastettu blogissani ;) Käys kurkkaamassa ->> saarusti.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. On sillä vain niin näpsäkkä ravi! Hieno Maileri <3

  VastaaPoista