31. elokuuta 2015

Mellajärven vesipeto


Kuten otsikosta näkee, meän järvessä "asustaa" jonkinmoinen vesipeto. Se elelee paljon maalla ja vaatii kovasti rapsutuksia ja haleja, mutta jos joku erehtyy rantaan niin että tämä outo otus sen huomaa ei varmasti saa rannalle menijä mennä yksinään. Hirmuisen suuri ja karvainen, kaksivärinenkin vielä, seuraa rannalla olijaa silmä tarkkana. Kun käännät selän tökkää tämä hirmuinen otus sinua päällään kylkeen, joko mennään?Jep, meän kaksivärinen kaviokashan se on. Hirmuisen pieni suuri Maileri poika, josta on kehkeytynyt uima maisteri. Tanelin ja Iidan ilta uima rauha on rikottu ja pieni ponipoika painattaa korvat tötteröllä suoraa päätä järveen. Ja käy ihan oikeasti uimassa. Vesileikit ei jää polven korkuiseen rantaveteen, vaan se ihan oikeasti ui.


Hauskinta tässä on se että Mira ei vapaa ehtoisesti järveen mene, mutta Maileri sujahtaa vaan mamman ohitte rannassa ja painattaa järveen. Mira menee kyllä ratsastajan ja/tai taluttajankin kanssa. Maileri menee vaikka yksinään. Ei pitäs ainakaan mitään vesikammoa pojalle tulla. Mainio pakkaus.

Lauantaina siis uitiin. Kaikki muut kaviokkaat pääsivät uimaan paitsi papparainen. Antti on ollu vähän flunssainen ja oikean etusen hankkari on hieman reagoinut joten pappa on saanut oleskella lähinnä vaan. Eilen se lähti oloneuvoksena kentälle Tanelin seuraksi. Taneli teki töitä kuin oikea ratsu konsanaan, pitempi loma kenttä hommista on tuottanu tulosta selvästi. Ruuna oli rennompi kuin aikoihin ja se tosiaan teki töitä oikein.

Eilen aamupäivästä Aurora ja kaverinsa Sara ratsastelit Taaken ja Miran kentällä. Mailerilla oli huippu hauskaa kun pääsi vain päästelemään kentälle. Tytöillä oli hauskaa kun Maileri kaahaili vuoron perään jomman kumman ratsukon ohitse, eteen tai takaa. Varsa oli kyllä niin elementissään.
"HopHop mamma!"

Tämä postaus on taas oksennettu kuvia täyteen. Viime viikko oli niin kiireinen etten kerinny koneelle postaamaan vaikka kuinka halusin. Joten tässä nyt sitten monen päivän kuvat lätkittynä vaan samaan syssyyn. Jospa ensi kerralla enemmän tekstiä ja silti kuvia.

6 kommenttia:

 1. On siinä ponipojalla virtaa :D

  VastaaPoista
 2. haastoin siut http://ewejapam.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-haastepostaus.html :>

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana ponipallerovauveli täällä! :D Ekaa kertaa olen blogissasi ja liityin heti lukijaksi. Ponit! <3
  Seurasin oman blogini kävijätilastoja ja joku oli tästä sun blogista tullut mun blogiin ja sitä kautta siis löysin tänne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa! Tervetuloa joukkoon, toivottavasti viihdyt ^_^

   Poista