7. kesäkuuta 2015

" Laitumelle "


Taake, Taneli ja Antti

Niin, kevät tuli myöhässä. Kesä on todella myöhässä. Kylmää ja vettä vaan. Ei kasva nurmi, ei paljon rehota laitumet vihreyttään. Pikku hiljaa on vasta puihin lehet puskemassa. Huhhei, kesäkuuta viedään ja kylmää semmosta. Pojat pääsi naapurin poikien kanssa kuitenkin tänään " laitumelle ". Ei tuota vielä oikein laitumeksi voi sanoa, mutta saavat ainakin rauhassa totutella vihreään. Pihatto tarhaa laajennettiin viikko sitten jolloin ne pääsi mutustelhen vihreää toiselta puolen. Nyt saa viiden jätkän jengi viettää päivänsä tuolla toistaiseksi.


Taneli ja ori Forkur tutustumassa.


Taneli ja Taake ei viime syksynä kerehneekkään olehmaan Forkun ja Miskan kanssa samassa laitumessa. Nyt ne pääsi ekaa kertaa samaan ja hyvinhän tuo sujui. Tanelin kanssa ne vain nuuskutteli vähän ja totesivat että homma on jees ja rupesi syöhmään.

Forkku oli hirmu kiinnostunu aluksi Taakesta mutta ruunalla ei ori oikein napannu ja se vähän muka pukitti ja hutasi takasella päin. Forkku ei kyllä sen enempää ruunaa ahistellukhan ja siitä ei sen isompia konfilkteja syntynykhään. 
Koko  poppoo otti aluksi vähän spurtteja mutta rauhoittuivat nopeasti vain syömään. Taake ois tahtonu hulluna juosta ja riekkua muttako kukhan muu ei alkanu sen kanssa kisailemaan asettu seki syöhmään. Hehe, hyvä vaan että virtaa piisaa :)


Jätkä kööri. 7 - 24 vuotiaat =DMettänpeikko =)
Vain poni puuttuu =D

2 kommenttia: