8. kesäkuuta 2015

Vallaton veijari


Maileri täytti lauantaina 14 vrk. Sunnuntaina sain kuitenkin tyttöjen kanssa käytettyä poneja naapurin pihalla jolla ei ollakhaan hetkeen käyty. Miralle saisi ehkä aidankin tekasta heidän pihalle, mutta jää nyt nähtäväksi milloin sitä kerkiää sinne tekemään, saisi muori maistella vihreätä enempi :) Ja varsa "tehotreeniä" tasasella maalla. Kyllä sillä oli eilettäin hauskaa kun se sai nurmella viilettää. Sattu niin hassu vahinkokin että jätkä ihan hätääntyi kun kiitolaukka kaarros menikin liian pitkäksi ja varsa juoksi rantasaunan taakse ja hups Mamma oli hukassa! Kauhealla hörinällä se sitten painatti tulemaan saunan toiselta puolen kun Mira hörisi takaisin. On se hassu otus :)

Minusta tuntuu että varsa on niin vauhdikas kintuistaan ettei sen perässä pysy edes järkkärillä. Mitä siitä tuleekaan kun ikää tulee lisää. Aivan vallaton vauhtiveikko.

Mutta on se kyllä kiltti, vaikka vauhtia löytyykin. Rakastaa rapsutteluja ja juttelua edelleen, riimun laitto ja narussa kävely on jo ihan tuttua kauraa. Samaten loimi päällä oleminen ei tuota ongelmia. Fiksu poika kerta kaikkiaan.


Mira mamma voi hyvin ja nauttii olostaan. Varsasta voi jo hetkeksi päästää silmänsä irti ja nauttia syömisestäkin. Ulkoillakin voi jo suhteellisen rentona ilman jatkuvaa hätää Mailerin juoksuista. On se kyllä loisto mamma, äitiys pukee Miraa tosi hyvin.Suloisin poitsu ikinä <3

4 kommenttia:

 1. Söpö varsa :) meinaatko käyttää kisoissa kun se on iso ? Ps hyvä blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =)
   Saa nähä mitä tästä kaverista tulee. Monitoimi poni varmaankin, vaan onhan se hauska jos ihan raviradoille asti saataisiin :)

   Poista
 2. Aivan ihana Maileri! Ja Mira, se on niin äiti <3

  VastaaPoista