4. kesäkuuta 2015

Maileri 12vrk

Pahoittelut postauksen puhelinlaaduista...

Niin vain aika kuluu ja poni kakru kasvaa vaan. On se mahottoman rohkea kaveri, narussakin kävelee jo tosi nätisti. Oikein vauhtipäällä ollessaan yrittää mennä ihmisestä ohitte mutta narukun tiukentuu ottaa varsa  takapakkia ja malttaa kävellä oikealla paikallaan. Riimun laitto luonnistuu hyvin jo meän 12 kesästen tyttöjenkin voimin. On se kiltti poika! Jos jokin asia jännittää ja siitä täytyy vähän laittaa vastaan Mailerin mielestä, ei sitä tarvitse kuin rapsutella vähän ryntäiltä ja kaikki on taas hyvin.


Hauska varsa tosiaan kun ryntäiltä rapsuttelu saa sen ihan muuhun maailmaan. Onko muiden varsat yhtä rapsuteltavissa ryntäiltä? Riimun laitostakin tuli nopeasti mukava ja iloinen asia kun se tietää ulos menoa ja paaaaaljon rapsutteluja. Maileri on jo kova poika rapsuttelehmaan takasin, huulella hipsuttaa niinkö isommakki hevoset. Välillä on yrittäny ikenillä jo näppästä takin hihaan samalla kiinni, mutta ne hömpötykset lopetethan heti alkuunsa ettei tule opittua vääriä tapoja.Eilen tuli vettä ko aisaa koko päivän joten ponit joutu olehman sisällä. Tänhään on viimein ollut sateeton päivä ja päästin ponit heti aamusta ennen töihin lähtöä ulos. Aurora viettelee kesälomaa tässä meillä niin tohdin jättää ponit ulos, kun vahti oli paikalla :) Mailerilla oli vauhtia, kuten arvata saattaa! Kertyyhän sitä energiaa vaikka karsinassa yrittääkin loikkia ja spurtata. Vaan eihän se ole sama asia kun ulkona rällääminen.


Mutta tälläistä täällä tällä hetkellä, nyt täytyy lyödä kone kiinni ja pakata kimpsut ja kampsut sekä koira autoon ja lähteä Pellon RohkiHyä-Hallia kohti. Kätkän aksareeneihin Lauran kanssa =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti