15. kesäkuuta 2015

Lepopäivä


Sunnuntaina oli varmaan "kesän" ensimmäinen oikeasti lämmin päivä. Tuuli kyllä oli taas koko päivän kaverina, mutta aurinko paisto lämpimästi iltaan asti. Poika jengi vietti päivää lepposasti kuorsaten laitumella, ponit omassa tarhassaan ja me lähimä käymään Auroran ja Lauran kanssa raveissa. En muista milloin olisin viimeksi käynyt. Edellis kerran olin hevosen hoitajana kyllä radan varrella, mikä sikseenkin toi oudon mielen kun nyt ei ollut hevosta, sai "vaan olla" ja seurata katsomosta käsin. Ei tarvinu varikon puolella juosta pää kolmantena jalkana hakemassa autosta kamppeita, valjastaa ja varustaa hevosta, lämmitellä, tai viilettää muutenkaan ympäriinsä. Fiilis oli tosi outo. Tosin, olihan se mukavaa ollakin vain ja tuijotella käsiohjelmaa ja hienoja hevosia.


Ensimmäisten monte hevosten näkeminen tuotti mulle tosi haikean olon. Mahoton ikävä iski edesmennyttä ruunaa kohtaan. Olihan se semmosta hienoa aikaa sen kanssa. Ei sitä taija koskaan unohtaa. Sitä hevosta, ratoja, varikkoa, katoksella oottelua, jännitystä, kisojen jännittynyttä mutta iloista ilmapiiriä, naurua, hevosten hirnahduksia, kavioiden kopsetta ja jytinää. Oi ja voi, se oli sitä aikaa.


Raveihin kerettiin juuri passelisti ponilähtöä katsomaan, se oli kyllä vähän tarkotuskin että keretään. Mainioita pikku veijareita oli 14 kappaletta radalla kisailemassa. Ehkä mekin joskus hamaassa tulevaisuudessa Mailerin kanssa käydään kokeilemassa.

Ponilähdön voittaja Stenbackens Oliver


Antti veteli niin onnessaan sikeitä että se ihan kuorsasi, heilutteli jalkoja ja korviaan.
Pappa pyjamassa eiku...ötökkäloimessa ;D

 Samaten teki kyllä naapurin vanhus Miska, Antin lähettyvillä kölli ja kuorsasi menemään.
Miska 24v naatiskellee.

 Tanelikin nautti lämpimästä päivästä maaten.

Ja Taake piti vahtia ja torkkui seisten. Issikka ori oli laitumen toisella puolen syömässä.

Mieluisat unet?ZzzZ... <3

2 kommenttia:

  1. Miksi Mira myydään? Vai myydäänkö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos hyvä koti löytyy niin ehkä myydään. Ei ole vielä pakko myynnissä. Kerron kyllä asiasta täällä blogin puolella jos/kun se tulee ajankohtaisemmaksi.

      Poista