6. tammikuuta 2015

Koiramainen Loppiainen

Hihhi, tuntuu että päivitykset alkaa menhen enempi koiramaiseksi. Vaan samahan se vissiin on koiruuksista kirjotella kun hevoset pitää vapaata. :)


Tänhään käytiin kahden koiran voimin mätsäreissä Pellossa RohkiHyä-hallilla. Pellon hallilla on kyllä aina ihana käydä. Siellä on aina hyvä fiilis joka tyypillä, ilonen ja rento meininki. Tänhään esillä oli paljon hienoja koiria kyllä. Meiltä lähti mätseihin Lihkku ja Miehta. Lumo vielä vähän juoksuilee ja Kätkä ressaa juoksuista narttua niin en niitä viittiny ottaa mukaan. Osallistuttiin tietenkin x-rotuisten kehään, kun sellainen vihdoin oli järkätty. Meidän kehässä ei kyllä ollut kun neljä osallistujaa joten olima kaikki yhtäaikaa siellä. Hellun sisko Marjo halusi esittää Lihkkun. Marjolla oli ensimmäinen kerta mätsäreissä Händlerinä ja Lihkkun kans ylipäätään. Mutta hienosti ne meni. Ottihan ne voiton kotiin meidän kehässä, Miehta oli hienosti toinen. Palkinnoksi saathiin royal canin ruokasäkit ja lelut. Hienot tytöt :)



Mehän jäätiin sitten venttailehmaan BIS-kehää. Lihkku oli siellä sitten ainoa x-rotuinen kun muut oli puhdas rotuisia. Ja voi vitsit että saa joskus kehua omaa koiraa, neiti oli ihan super esiintyjä Marjon kanssa. Aivan loistava pari! Nippanappa päästiin sijotuksille, seitsemästä BIS-koirasta Lihkku oli hienosti viides. Hieno päivä tyttöjen kanssa ja mikä tärkeintä; Hauskaa oli!

BIS-kehä  


Miehta ilonen oottelija, Lihkku kehässä.

Kotia tullessa käythin vielä morjenstamassa Kätkäläisen pentuja matkan varrella. Pennut täyttivät tänään 5 viikkoa. Ne oli taas viikossa kasuhneet ihan mahottoman paljon, näyttävät jo koirilta! Ihanasta pienestä Kaihti tyttösestä piti tietenkin räpsytellä kuvia taas paljon, toki tuli toisistakin otettu päivitys kuvia.









Kaihti ja emä Tilkku

Söppänä neiti :)

Sisko ja sen veli. Kaihti ja "Säpyttäjä".

4 kommenttia:

  1. onpa älyttömän söpöjä koiranpentuja! tuleeko noista joku sulle kotiin vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ole :) Tämä Kaihti-neiti lähtee minun kautta sijotukseen. Tulee ihan tähän naapuriin asumaan ja meille aina hoitoon niin sen kuvia tullaan näkemään jatkossakin :)

      Poista
  2. Onko tää nyt siis tuntitalli vai yksärihepoille? Paljonko karsinapaikkoja ja mitkä hinnat?
    Olis kiva jos tässä olis myös tarkempi osoite ja yhteystietoja sinne tallille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tallimme on pieni kotitalli omassa pihassa. Pienimuotoisesti piethään tunteja yhtenä päivänä viikossa, emmä ole sellainen "yleinen" talli missä pyörii väkeä enempi ja vähempi. Hevoset on omia, paitsi taneli joka on ystäväni ja asuu meillä vuokralla. Lisätietoja saat sähköpostitse mantylahentalli@outlook.com Jos sellaisia vielä kaipaat :)

      Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...