5. tammikuuta 2015

Kuutamossa


Eilispäivä meni ihan hurahtamalla oli niin paljon touhua taas koko päivän. Aamupäivästä tytöt harjaili ponin ja teki sille oikein letitkin kun oottelivat tuttujemme tuloa. Ponille oli suunniteltu siis pulkan vetoa järven radalle jotta viisi vuotias kylästelijäkin pääsisi touhuiluihin mukaan. Aurora ja Laura oli hakeneet naapurista jo valmiiksi isomman ahkion jotta mahtuisivat kaikki kyytiin.

Poni oli heti pihalla jo touhua täynnä kun se huomasi mitä pääsee tekemään. Ei millään olisi malttanut seistä paikallaan kun se juokseminen on vaan niin hauskaa! Se on kyllä hassua miten tuo ponin pää vetää vaikka roppa ei jaksakhaan samaan tahtiin tulla mukana. Aluksi Mira olikin niin virroissansa ettei se meinannu tytöillä pysyä lapasessa joten mie "jouvuin ;)" käveleen ohjat käessä ponin perässä kun tytöt istu kyyissä. Hauskaahan meillä oli tottakai, vaikka hölkkä pätkissä tuntuki että mullahan se kunto loppuu ja poni vaan porskuttais menemään!


Ponin ajelujen jälkeen olin luvannu Auroran ja Lauran ratsastella jäällä Antilla ja Taakella. Auroralla meni taas hetki ennenkuin löytyi se oikea rytmi Taaken kanssa ja hevonen malttoi kulkea oikein päin ja tahdikkaana. Laura taas otti heti Antin kanssa kunnon tatsin ja ne porskutti menheen "kenttää" pitkin. Minusta tuntuu että se oli Lauran tähän mennessä paras ratsastus Antilla. Kun pieni likka sai papan heti käynnistä asti kulkemaan oikein ja rauhassa oli ravi työskentely pienien neuvojen jälkheen ihan mahottoman kivaa katottavaa. Antti kulki rauhassa, tahdikasta ravia ja oikein päin. Harmi kun ei ollu kamera messissä, ois tullu makeita kuvia :)

Tänhään onkin pakkasen takia ollu melko rauhallinen päivä. Hevoset sai vapaa päivän ja tuolla ne sulassa sovussa Kuutamossa mussuttavat heiniään. Koirien kans käythiin kävelemässä pari kiekkaa jäärataa ympäri. Tuo rata kun on oikeasti ihan kivan kokonen että tulee jokunen kilsa kun sen pari kertaa kävelee. Miehethän ei tunnetusti mitään pieniä leikkikehiä itelleen tee...


Lihkkun kans kävimä nyt illalla vielä vähän kävelemässä ja kokeilin ensimmäistä kertaa koskaan kuvailla tuolla kuun valossa. Tämän postauksen pari kuvaa onkin siis nyt vasta otettu :)


Muistattehan osallistua Arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka kivoja kuvia! Kiva kun olet postaillut uuden vuoden vaihtuessa joka päivä. Ihana kun kuulee miten teillä edistyy hevoset ja tietenki mira! Myöhäiset toivotukset uuteen vuoteen koko perheelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!
      Naureskelin itsekseni tänään ihan samaa, joka päivä tullut kirjoitettua jotakin :) nyt on kyllä ollu aikaa kirjotella ja kirjottaminen tuntuu ihan nukavalta kun jossain vaiheessa se on ollut jonkin sortin pakkopullaa :/ :)

      Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...