13. tammikuuta 2015

Mitä haluat tietää?

Rikothaampa taas omien periaatteitten juttuja näin blogin osalta. Vois olla ensimmäisen kysymys postauksen aika. Eli, mitä haluat minusta, hevosista, koirista, Meistä tietää. Nyt saa kysyä! Huuelkaa kysymyksiä kommentti kenttään niin postailen postauksen ylihuomenna 15.1.15. Jospa ylihuomiseen mennessä kerkiäisi muutamankaan kysymyksen saada :)


Toisilla hevosilla oli tänään vapaa kaupunki reissun vuoksi, mutta Taneli juoksuttiin liinassa. Pojalla on ollu niin paljon vapaata eikä olla oikein saatu sen kanssa rutiinia alle työntekoon. Mutta jospa nyt olisi sen aika, pakkasten piti lauhtua vähäksi aikaa joten kerkiäis muutamana päivänä saada jotain rutiinia alle. Tänään juoksuttaessa se oli rauhallisempi kuin aiemmin liinassa. Ravailujen jälkeen se jopa innoistui hangessa laukkaamaankin ympyrällä kumpaankin suuntaan pyytämättä, lie jotain pakkaspäivien energia patoutumia ;) Mutta hyvältä näyttää, kyllä siitä vielä hevonen tulee. Hitaasti mutta varmasti.

Pihamaan ruokailijoita. Fanaani akka ja kurre. Eilettäin tämän akan kaverina oli pikkulintuja ja kaksi kurrea.

Tänä aamuna akkoja oli kolme. Näitä fasaaneja majailee hevosten tarhassa reilu kymmenkunta.

.

3 kommenttia:

  1. Mikä olisi suurin unelmasi? Jos voittaisit lotossa vaikkapa 20 miljoonaa, mitä tekisit rahoilla? Mitkä ovat tavoitteesi ratsastajana?

    VastaaPoista
  2. Tässä muutama:
    •Tulin juuri blogiisi, olen vähän pihalla, mitkäs ovat kuviot? Eli oma talli/oma heppa jne.. (videovastaus ois kiva)
    •Lempihevosrotu, miksi?
    •Mitkä ovat hevostesi/hoitsujesi "värit"?
    •Onko hevosesi "mamman mussukoita" vai pikemminkin "jokaista käskyä tottelevia koneja"
    •Kuka olet? Ikä, asuinpaikka (kaupunki/lääni), harrastukset, luonne, mieltymykset...
    Tässä jotain!

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...