10. tammikuuta 2015

Päivän kuvaukset

Antti, Aurora ja Taake

Tänhään lähdettiin käymään lämpöspoikien ja naapurin issikka orin voimin maastossa. Kävimä melkein parin tunnin reissu käynti/ravi painotteisen reissun järven toisella puolen. Hauskaa oli ja pojat nautti. Antti oli taas vauhtia täynnä ja veti vähän herneen nenään kesken reissun kun en päästänyt sitä revitteleen. Hetken se kulki turpa taivasta kohen kunnes asettu ja myönty siihen että kaahaamaan ei tänään pääse.

Taake oli oikein näppäränä tänään ja esitteli jälleen luonnettaan kuinka se sopii noille pienemmille ratsastajille maastossakin. Sillä ei ole kiire minnekkään vaikka toiset kaahais miljoonaa edessä. Vauhtia siltäkin löytyy kun ratsastaja sitä pyytää. On se kultanen ruuna.


Forkur oli niin elementissään kun olla saattaa, vanha vaellus hevonen kun on. Pitemmittä löpinöittä tämän päivän kuvia kehiin. Käytin tilanteen hyväksi kun tytöt oli tallilla ja otettiin "posetus" kuvia hevosista. Tosin, Taake ei ollut yhtään kuvaus intoinen tänään mutta laitellaanpa senki kuvat silti.












Tukkajumala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...