31. toukokuuta 2016

Jännitystä

Varsomista ilmassa. Mie voin hyvänä esimerkkinä kertoa että kun varsaa odottaa, varsinkin kun se meille toinen jo on, kannattais muistaa että vuorokaudet voi tosiaan laskea siitä ensimmäisestäkin astutuksesta eikä aina viimeisestä. Tänään on ensimmäisestä astutuksesta kulunut 318 vuorokautta ja viimeisestä 311.


Miralla oli aamulla kirkkaat nestetipat nisissä klo 9.15 aikoihin. Laitoin muoriskan ulos ja touhusin omia toimia. Tänään oli tarkoitus lähteä koiran kanssa vaelluspaimennukselle, yöreissulle. Huolettomana vain pakkailin kamppeita ja touhusin lähtöä. Koira autoon ja menoksi 11 aikoihin. Hetken aikaa ajettua mulle iski epämääräinen olo ja täytyi alkaa blogista kurkkimaan että Mitenkäs se varsominen oikein viime vuonna meni. Nopeastihan se eteni, auto ympäri ja soittelemaan paimennus paikkaan ettei tullakkaan vaan ajelen takasin kotia.
Painelin pihalla suoraan Pihatto tarhaan kurkkimaan minne Mira oli mennyt ja hämmennyin kun se ei ollutkaan syömässä tarhan perällä eikä sitä missään näkyny. Puoli juoksua takasin portille ja pihaton uumenista mamma löytyi. Ilomielin tammuska lähti sisälle jossa tutkiskelin tisuja ja takapäätä. Kovasti oli löystynyt jo hännän seudulta.

15 aikaan Mira pissaili ja kakkaili useasti, tuntui tyhjentävän. Häntää kantaa koko ajan koholla ja hengitys on hieman raskaampaa.

19.30 tisut on täyttyneet hurjasti ja tipat on muuttuneet haaleaksi.Tästä jatketaan seurailua, joskos tänä yönä jo syntyy. (Puhelin päivitys)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...