13. kesäkuuta 2016

Hetken lämpö


Niin taas tälle iltaa saatiin pieni myrskyn poikanen, tuulee kuin siperiassa ja vettä tulee taas vaihteeksi taivaan täydeltä. Eilispäivä ja tämä päivä on olleet todella kivoja keliltään. Taivas on ollut puolipilvinen ja ilma lämmin. Tuima ja Mira ovat saaneet viettää molemmat päivät ulkosalla. Tuima on ottanut nokosia pitkää pituuttaan ja Mira on hyvän äidin malliin puoli nuokkunut vahtia pitäen. Varsa kävi eilen ekaa kertaa pois omalta tontilta vähän käppäileen ja tänään käytiin sitten oleskelemassa miehen mummolan pihalla. Mira sai siivota portaiden edustalta piiiitkän ja herkullisen heinän ja Tuima sai töhötellä omiansa.11 Tuimaa VuorokauttaOlihan varsalla hauskaa! Ekaa kertaa kunnolla sai päästellä tasasella pohjalla, niin lujaa kuin kintuistansa pääsi. Miralla välillä vähän huoletti mutta hyvin jätkä nyt pysyi mamin mukana kuitenkin. Hih, varsa on niin hauska. Se on nyt parina aamuna opetellut hörähtämään mamman kanssa aamu terveiset kun talliin menen. Ihanat pienet kimeät hörinät, niihin ei kyllä kyllästy koskaan.Eilen Aurora kävi uimassa Taaken kanssa. Ruunahan ei ihan uimaanuimaan asti veteen mennyt, mutta tähän asti pidemmälle kuin aiemmin. Taake on sitä mieltä ollut aina että järveen varmasti hukkuu jos ei jalat yllä maahan. Vaan eiköhän se tälle kesää saada uimaan asti jos vain kelit sen sallii. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa ottaa vene mukaan tähän uittamiseen. Tosin eilinenki suunnitelma oli ensin vain kahlailla, mutta niin ne innostu kulkeen syvemmälle ja taas syvemmälle.


Huomenna ja keskiviikkona olisi tiedossa kengitystä, hierontaa ja laserointia. Niistä ja hepoista sitten niiden jälkeen lisää. 

4 kommenttia:

  1. Miks mun sydän sulaa Tuimalle, varsuli on liian suloinen❤

    VastaaPoista
  2. Siis voin jotenkin niin hyvin kuvitella, että Orion on ollut just tuollanen varsana ku Tuima on :D Ihana Taake ♥

    VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...