21. maaliskuuta 2018

Oona ja Taake


Oona kävi pitkästä aikaa ratsastamassa Taakea. Vähän mietiskelin etukäteen kuinka ruuna rupeaa Oonaa testaamaan, onhan siitä ainakin puoli vuotta kun on viimeksi Taaken selässä käynyt. Vaan eihän tuo sitä testaillut. Alusta asti kun oli ohjat käsissä niin Taakekin oli työ asenteella liikenteessä eikä tyhjiä kysellyt onko pakko. On tuo kyllä niin omalaatuinen hevonen luonteeltaan että en aina sitä jaksa ymmärtää sen ajatuksen juoksua. Vaan se Taakesta juurikin niin huisin kaverin tekee.
Nyt on pitkästä aikaa ihan videopätkääkin ruunasta kun se liikkuu, molemman suunnan laukatkin pitkästä aikaa ihan videolla asti. Ootan niin kesä kelin kenttää että päästään oikeasti reenaamaan sitä laukkaa. Taake on niin varovainen tuon lumi pohjan suhteen että se ei oikein uskalla laukata ympyrällä. Mutta kohtahan meillä jo kesä on, vai onko sittenkään.Taake kulkee kyllä kivasti, kiropraktikolle pitäisi varailla taas aikaa kun alkaa ristiluun alueen lihaksisto hieman tönkkiintymään hieronnasta ja laseroinnista huolimatta. Vaan kerran vuoteenhan on käyty aiemminkin ja kesäkuu kovasti lähenee, paras varmaan olisi jos yrittäisi saada ajan puolen vuoden välein. Että ei pääsisi tähän pisteeseen asti että se rupeaa oikeasti hiljalleen ahistamaan liikkumista. Kesäkuussa käytiin viime vuonna ja lokakuun alussa satulan vaihto teki ihmeitä ruunan liikkumiseen. Ei ihme sinänsä jos alkaa tuntua että käsittelyä tarvii.Miralla tulee tänään 320 vuorokautta täyteen. Nämä pölypallo kuvat tammasta on eilispäivältä. Sanoin aamulla että tänään olisi virallinen lupa jo varsoa, saapas nähä kauanko menee. Merkkien perusteella ei kovin kauaa, mutta eihän sitä tiedä jos oikein venyttääkin tällä kertaa. Maileri syntyi 323 vuorokaudella ja Tuimaepeli 321. Jännää, jännää. En kerennyt sitä arvontaakaan pystyttämään kunnollista. Jos varsa ei tänä yönä synny niin keksin huomiseksi jotain arpa palkintoa, niin kerkeää vielä arpomaan varsan sukupuolta ja väriä. Jotain kivaahan tässä täytyy keksiä!

319 vrk

319 vrk.

Ainiin, meillä on pian uusi ulkoasu ! Vihdoin ja viimein, miten siistiä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...