18. kesäkuuta 2018

Aika juoksee, niin meki

Mie aivan kauhistuin yks päivä ko älysin että edellisestä postauksesta on jo ihan hirvittävän kauan. On niin paljon kereny tapahtuakki.

Aatu on kasvanu kohisten ja sillä on 'ei niin edustava' - pandakarhu lookki menossa. Vauvavillat on alkanu pikku hiljaa irrota. Laitumella käyvät Miran kans välillä pyörähtämässä vaihdellen kun jätkälauma viettelee sielä suurimman osan ajasta. 











Eiköhän niitä pikku hiljaa saada kuskattua 'oikeille laitumille' niin pääsee nämäki päiväksi laitumeen. Tällä hetkellä kaikki tulevat yöksi pihattoon, josta pojat on tuntunu kyllä nauttivan. 




































Mailerin masu on päässy vähän kasvaan kun ajopaikat on ollu vähän huonot ja sitten jäbä polki etukengän irti jonka eilen sain viimein naputeltua takasi paikoilleen. Pääsee taas reenin makuun, eikä vain syömisen. 

Valmennuksia on ollut nyt kivan tasasesti, Laura on päässyt melkein kerran viikkoon käymään ja Sussukin kävi pitkästä aikaa! Teki kyllä niin terää heposille, sekä itelle taas muistutuksena tietyistä asioista. 

Lauran valkut on tehny mulle ja Taakelle varsinkin tosi hyvää, olema selvästi edistyny yhessä kun toinen valkku toteaa viimeksi vuosi sitten meät nähtyään ettei ole vielä koskaan nähny minun ratsastavan Taakea nuin hyvin ja että se kulki paremmin kuin ennen. Hitaasti mutta varmasti jotain edistystä meillä hihi! 



1 kommentti:

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...