13. lokakuuta 2013

Ratsun tyyliin - oppitunnit


Suloinen herra ruunuli
Eilen saatiin Johanna taas käymään tallilla pitämässä valmennusta, Antti meni Ronjan kans ihan kivasti tunnin.

Mie olen Taakella hömpötelly ja totutellu sitä selästä vähän kaikkeen, ainaki yrittäny, miten ratsastaja heiluu satulassa ja rapsutellu persuksen päältä ja korvista yms. Kiltisti herra ollut joka tilanteessa.

Pyysin sitten Johannaa käymään Taaken selässä antamassa ensimmäiset opit "ratsun tyyliin kulkemisessa" ja hienostihan se herra ne hoksasi. :)

Tänään menin ite sitten ilman satulaa, ensimmäistä kertaa sitäkin Taaken elämässä, vaan hienostihan se meni. Tosi helposti alkoi työskentelemään jo itse eteen ja alas päästä myötäämällä kun otti ohjat tuntumalla. Taisi helposti mennä oppi perille :)
Eihän ruunimus heti mee jatkuvaa liikkumista pää alla oikein päin, mutta muutaman askeleen pätkiä tuli tosi hienosti jo tänään.
Harraste ratsu ainesta, selvästi.



















4 kommenttia:

  1. Tää on kyllä niin sievä kaveri että!

    VastaaPoista
  2. Johanna on kyllä yks parhaimmista, niin huumorintajunen ja tähtää siihen yhteistyöhön, eikä valmentautumiseen kisoja ja kisoja ja kisoja varten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :D Joo, meillä vähän kesti, koko kesä, ennenkö sain Johanna vihdoin meillekki :D Nyt koetetaan vaan järkkäillä että pääsis käymään säännöllisesti :)

      Poista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...