19. maaliskuuta 2014

Westerniä ja hierontaa!

Taake the terapialapsilänkkäriheppa <3
Lauantaina 15.pv Johanna tuli jälleen pitämään meille valmennusta. Tällä kertaa Antti sai vp:n ja otin Taaken western tunnille.
Kyllä tämä länkkärityyli sopii meille kuin nenä päähän! Vielä vaan kun Taaken selkään oma lännen penkki löydetään.
Nyt me kokeiltiin Johannalta satulaa, se vaan oli hitusen liian kapea. Muutan istu tosi hyvin :)

Taaken fyysisen kunnon vuoksi me lähinnä työskenneltiin käynnissä, pikkusen otettiin ravia, tai koetettiin ottaa mutta eihän siitä oikein mitään tullut, pelkkää räpellystä.
Huomista ootellaan kuin kuuta nousevaa. Taake lähtee kiropraktikon käsittelyyn ja Antti satuloiden sovitukseen. Jospa pian päästäs liikkumaankin ilman isompi ongelmia?

Western tunti oli kyllä tosi kiva. Pujoteltiin tolppia, sitten tehtiin joka tolpan ympäri aina käännös ja jatkettiin pujottelua. Ratsastettiin puomien väliin ja peruutettiin pois sieltä. Sitten oli puomeista tehty neliö minkä keskellä sitten pyörähdettiin täysin ympäri hitaasti, rauhassa ja rentona. Koko ajan hevosta haettiin rennoksi ja kaikki tehtävät tehtiin kummankin ollessa rentona. Aivan mahtavaa :)Taaken pienin omistaja <3
Antti sai eilen hieronnan, kaularangan aukasun sekä lannerangan lukkojen aukaisua :) Tyytyväinen pappa oli, hirmu :) Nämä meän hierojan käymiset on helpottanu kyllä papan liikkeitä ihan mahottoman paljon.
Kaularangan aukasu on nostanut selkälinjankin takasin ylös minne se kuuluu, niin menee satula vaihtoon. Ei sovi enään kaareva runkoinen penkki, kun on selkä noussut takasin suoraan linjaan. Mahtavaa.
Toisaalta inhottaa yli kaiken satulan etsintä, mutta on se hienoa kun papan selkä on sielä missä sen kuuluu olla eikä notkollaan.
Mutta lisää päivitystä torstain jälkeen kun kuullaan mitä Taakesta sanotaan.

 Viriteltiin papalle aamuheinät naaman eteen, vaan eihän se malttanut niitä syödä, kun käsittely teki niiiiiin hyväää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...