25. syyskuuta 2017

4 vuotta täynnä Taakea

Taaken kanssa juhlittiin neljättä kavioliitto päivää toissapäivänä. Sen kunniaksi Oona tuli pitämään meille valmennusta. Eihän sitä oikeasti oltu suunniteltu juuri sen päivän kunniaksi, mutta sattui vain niin sopivasti olemaan samana päivänä myös juhlapäivä. 

Valkut ;)

Ensin Oona huuteli Auroralle ja Simpalle estevalmennuksen muodossa. Ratsukko pääsikin ihan keskenään valkkuun kun naapurin Laura estyi Bubin kanssa tulemasta. Noh tästähän ei kukaan valittanut, kukaan ei taida laittaa vastaan  yksityistunnista koskaan hih!


Askellajit ens alkuun läpi jonka jälkeen tehtiin ensin ravi tehtäviä pääty-ympyröillä jonka jälkeen siirryttiin laukkaan. Toisessa päädyssä oli puomit ympyrällä ja Aurora pääsi ensimmäistä kertaa laskemaan laukka askelia. Hyvin neiti hoksasi idean ja sai Simpankin kulkemaan tosi kivasti tasasesti ympyrän molemmin puolin samankokoisella linjalla. Kun tämä toimi molemmissa suunnissa pääsi ratsukko toiseen päätyyn ympyrälle kahden esteen väliin linjoja miettimään ympyrällä. Ite jännäsin kentän laidalla kuinka Aukulta tämmönen tehtävä luonnistuu kun on niin vähän mitään laukka treenejä päässyt menemään ennen Simpan tuloa, mutta tyhjää jännäilin. Hyvinhän tuo ratsasti ja Simppa oli aivan loistava. Estekorkeus ei juuri maasta noussut mutta sehän se ei ole pääasia. Ensin perusjutut hallintaan ja sitten vasta korkeutta lisää. Ilo seurata näitä!


Pyysin Oonaa jälleen läpiratsastaan Taaken ( Aina täytyy tilaisuus käyttää hyödyksi ), jonka jälkeen kiikuin vasta itse kyytiin. Tällä kertaa pyysin Oonaa huutamaan myös mulle. Liian vähän olen ollu taas itse huudon alla ja se kyllä näkyy. Jos ei muussa niin hevosessa.
Kyllä teki terää olla huudon alla, tästä täytyy ottaa nyt taas tapa jotta en pääse ihan puskastuun liiaksi. Tehtiin vähän avoa ensin käynnissä ja sitten ravissa. Minusta tuntu että raviosassa olin itte ihan hukassa mutta kun tein asiat itse oikein niin johan se teki Taakeki. Kyllä me tästä taas yhessä noustaan, tai no, mie nousen ja Taake opettaa haha! Mutta tästä on ainaki tosi hyvä jatkaa taas. Valmennuksia lisää!
4 kommenttia:

 1. Vitsit että näyttää hyvältä, teijän kaikkien meno! Ja tais Simpallekin tulla hiki :D

  VastaaPoista
 2. Tuli =D Sillä on jo suht paksu turkki yllänsä, mutta teki se kyllä töitäki ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea vuosipäivästä! Tätä postausta lukiessa alkoi kyllä tekeen itselläkin mieli päästä valmennukseen pitkästä aikaa... :) Hyvältä näyttää!

  Nelistelyä

  VastaaPoista

Mailerin kauden avaus

Maileri pääsi viimein avaamaan kautensa ja millä tyylillä. Mailin matkalla hitaasti kiihyttäen maaliin toisena nipistäen sekunnin ennätykses...